Описание

СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ e най-големият клуб за жива музика в София, който отговаря изцяло на най-високите стандарти от европейската и световна клубна сцена. Заведението отвори врати за ценители и любители на качествени ритми през Май 2009 година. Намира се на емблематично за културата в столицата място, а именно в НДК - Подлеза с Фонтаните – историческа локация за нощна София.

СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ събира в едно общество не само българските музикални таланти, но и повечето от гост звездите на европейската и световна музикална сцена. Амбицията на клуба да привлича изпълнители от световна класа за концерти пред родната публика вече е реалност и бързо се превърна в любимо място на меломаните. Сцената на заведението е предвидена както за солови изпълнения и групи, така и за концерти с цял Биг бенд. Разполага с 8 метрова LED видео стена, видео проектор и екран. Техническото оборудване, озвучаване и осветление са съобразени с най-високите световни стандарти.

Клубът разполага с 270 седящи места и 630 правостоящи, 3 гримьорни, роял, комплект барабани и всичко необходимо за успешното представяне на артистите. Целта на създателите на клуба вече е осъществена, а именно - най-представителната сцена за жива музика у нас. Вечер може да чуем джаз, поп, рок, алтернативна музика, world music с основен акцент върху авторските проекти. Истинска революционна сцена за лайв концерти! Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Ресторанти наблизо

Информация

  • Работно време: Понеделник - Неделя 20:00 - 7:00 часа

Контакти със заведението