Ресторант Тифани - Стара Загора

Описание

Със своя деветнадесет годишен опит Ресторант Тифани се превръща в синоним на високо качество, стил и професионализъм. Ресторантът има дългогодишни традиции в провеждането на сватбени тържества и семейни празници. Той е бил избора на над 1000 щастливи двойки през годините.

Кухнята изкушава с внимателно подбрани ястия. Ще ви помогнат да изберете най-подходящото меню за вашата сватба, за да може да задоволите и най-изтънчените вкусове на вашите гости.
Професионалният екип ще сътвори с любов вашата сватбена приказка за най-важния ден в живота ви. Доверете им се и ще превърнат сватбеното ви тържество в незабравимо събитие с празнична атмосфера и божествено съвършенство. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
ганка преди 11 години

Приятна обстановка. Перфектна кухня. Много добро обслужване.

Елена преди 11 години

Цената обявена в Грабо си беше съвсем нормална цена, а 23 лева за салата/200гр/, основно ястие и десерт не ми звучи адекватно.

Николай преди 11 години

Едно фантастично място!

Velichka преди 11 години

Разочаровани сме от ситуацията в която попаднахме като потребители на тази оферта.От салатата"Бижу", на племенника ми изпълзя паяк,много дискретно извикахме сервитьора и го помолихме да отнесе салатата ,а той ехидно ни попита "Вие какво искате-друг домат ли ?Може/паяка/ да е паднал от тавана?"

Пенка преди 11 години

Хапките бяха прилични, но в никакъв случай не бяха сред най-вкусните, които съм опитвала. Същото важи и за останалите неща от менюто, които опитах. От обслужването съм изключително доволна.

МАРИНА преди 11 години

Нищо общо с написаното в офертата!!!1кг рибки на скара нямаше,най много половин,зелената салата беше стара!

мирослава преди 11 години

Много добър ресторант.С удоволствие го посещаваме редовно, приятна атмосфера, хубава музика , вкусна храна и обслужване на ниво .

Добринка преди 11 години

много ни хареса обслужването и обстановката

Тенчо преди 11 години

задоволително

Коментирай 500 символа

Удобства

Няма добавени удобства

Информация

Контакти със заведението

Какво да правя наблизо?

Места за нощувка наблизо