Вземи ваучер от Grabo:

Ресторант Острова

Пловдив
ясно небе 16°C
5 дневна прогноза
днес 8° / 16° 16 ное 7° / 14° 17 ное 7° / 12° 18 ное 8° / 15° 19 ное 8° / 15°
преглеждания за целия период 159
Дата на публикуване 11.09.2018г.
Ресторант Острова в град Пловдив е един от големите и утвърдени с дългогодишни традиции ресторанти с автентична българска кухня, професионално обслужване и, не на последно място, съчетание между български национален интериор и рядко срещаната природа в парк „Отдих и култура”. Освен това се намира и на няколко крачки от една от най–големите атракции на Пловдив - Гребната база с нейния Гребен канал.

Това е предпоставка за едно спокойно и уютно гостуване на клиентите в ресторант Острова, далеч от забързаното ежедневие на големия град. Ресторантът предлага на своите гости голяма, просторна лятна градина с над триста места, а покритата площ от двеста места – удобни маси и беседки, между които бълбукат малки езерца с фонтани сред зеленина и цветя. От западната страна на градината се отличава ВИП беседка, до която може да се стигне само през малко дървено мостче, където се плиска бистро студена вода от водопада, който завърта дървено воденично колело. Под най-голямата шатра се намира откритата лятна кухня, от която ежедневно се наблюдва Show cooking - последен вик на модата в кулинарията.

Но дотук не свършват изненадите на кухнята. Само и единствено в ресторант Острова се предлага прочутото „родопско” чеверме, приготвено по старобългарска автентична рецепта, пазена ревностно в тайна от собствениците на заведението. Кухненският персонал се гордее с най-вкусно приготвените на дървени въглища димящи сачове и голям асортимент от барбекю.

През зимния сезон ресторантът посреща своите гости в зали, разположени на две нива, които имат капацитет от сто места. Всеки един клиент може да се убеди в уюта на битовия стил, за който допринася и уютната камина. Автентичната и уютна обстановка, както и професионализмът, невероятно вкусна кухня, бързото и вежливо обслужване в ресторант Острова, гарантират незабравими мигове за вашите делници и празници, за делови срещи, банкети, интимни вечери, за партито на вашето дете и най-вече място за чудесни сватбени тържества и дори изнесен сватбен ритуал.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Телефон:

0887 742 011

Виж карта

Популярни оферти

Grabo.bg 1.5кг пълнен шаран за Никулден
42 бр. 88:88:88 8 бр. 2 бр. 7 бр.
Валидност на ваучера:
6 Декември 2019 (Петък)
Към офертата
Grabo.bg Комплекс Острова
1.5кг пълнен шаран за Никулден
42 бр. 51:04:17 8 бр. 2 бр. 7 бр.
Топ цена: 17.90лв
Grabo.bg Хрупкави панирани миди с копър и чесън, плюс чаша вино
60 бр. 88:88:88 39 бр. 2 бр. 2 бр.
Валидност на ваучера:
от 2 Ноември до 6 Декември 2019г.
Към офертата
Grabo.bg 1.5кг апетитно плато със свинско и пилешко месце на скара, пърленка и разядка
11 бр. 88:88:88 1 бр. 1 бр.
Валидност на ваучера:
от 8 Ноември до 8 Декември 2019г.
Към офертата

Други ресторанти наблизо

Топ ресторанти в Пловдив