Описание

В Ресторант Манастира ще намерите приятен интериор, който разкрива красотата на най – забележителните Манастири в България. Ресторанта предлага комфорт , изтънченост и професионално обслужване за Вашите мероприятия.

Менюто на Ресторант Манастира предлага най – доброто от всички краища на България,европейска кухня,уникални рибни специалитети, богата колекция от вина. За клиентите на ресторанта, изкушение представлява и разнообразното обедно меню.

При организирането на празнични тържества по желание на нашите гости на заведението с цел миговете в нашето заведение да останат незабравими ангажираме за Вас и Вашето добро настроение български народни групи в съчетение с професионалното изпълнение на музикантите.

Заведението разполага с 170 места разположени в два основни салона и тераса за летния сезон с 40 места. Удобното разположение на залите на ресторанта благоприятстват за перфектната организация на бизнес срещи, обеди, фирмени партита, романтични срещи и др. празници както и за празнуване на семейни тържества – сватби, рождени дни и кръщенета, с куверти от 15.00лв, а украсата за Вашия празник ще бъде осигурена от заведението.

За любителите на излъчвани по телевизията спортни и музикални предавания, заведението разполага с плазмен телевизор,което в съчетание с добри напитки и вкусни мезета доставя истинско емоционално преживяване. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства