Описание

Елегантният и луксозен Ресторант Corona е част от намиращия се в съседство административен център на града. Състои се от две закрити зали - едната с 60 места, другата с 40, даващи възможност за провеждане на презентации и делови срещи. Прохладната лятна градина, разположена на 3 нива е с общо 86 места.

Ресторант Corona е на удобно и комуникативно място – в центъра на Плевен, а около него е тихо и приятно. Пред ресторанта има изграден паркинг.

Музиката е фонова през деня и на жива вечерта, основно звучат евъргрийни, класика, джаз и латино музика. Уютната обстановка е идеално място за вашия работен обяд, фирмен банкет, семейно тържество или просто за среща с приятели.

Кухнята и обслужването са в унисон с изискванията на европейските стандарти. В менюто ще откриете интересни предложения, отговарящи на съвременните тенденции за здравословно хранене, богат избор на рибни ястия - морски и речни. Всички блюда се приготвят в момента на поръчката и специално за да задоволят и най-изисканите Ваши вкусове. Десертите са по оригинални рецепти, неповторими по вкус и изящество. Всички ястия се поднасят по елегантен начин и собствен стил.

Ако желаете на вашия юбилей или семейно тържество менюто да е уникално, изцяло по ваш избор, то това е ресторантът, който може да го осъществи.

Ресторант Corona има гъвкава система на плащания, приема български и международни кредитни и дебитни карти, както и плащане по банков път. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Информация

Контакти със заведението

Места за нощувка наблизо