Описание

Първата Пицария Mozzarella в гр. Добрич е открита на 23 ноември 2004г. Заведението предлага през зимата до 150 места а през лятото до 210, и се намира в центъра на града ул. Независимост 5 в сградата на Областна Управа.

През декември 2008г е открита Пицария Mozzarella-2, като тя разполага с 40 места през зимата и 60 места през лятото, и се намира на централната пешеходна зона бул. "25 - септември" 40. В продължение на 9 години те предлагат пици по италиански рецепти, но с български продукти. Освен гарнираните пити се предлага и традиционната българска скара. Някои имена на италиански пици са взаимствани от италианската кухня, но с българска интерпретация.

Кухнята предлага гарнирани пити с български продукти за български вкус. Дизайнът е автентичен - български. От самото начало до днес се поддържа високо качество на храните и напитките. Благодарение на това пицариите си спечелиха много нови клиенти и приятели. Можете да избирате от над 30 вида пици. Направени с любов и майсторлък, пиците добиват онзи вкус, който е донесъл известността на италианската пица по целия свят. Гостите могат да поръчат и други специалитети от българската кухня. Пицарията разполага с богат избор от салати и предястия - а вече и суши! Разнообразието на менюто, приятната обстановка и доброто обслужване ще донесат много приятни минути и часове, положителни емоции и ще превърнат всеки в скъп гост и приятел. Разнообразието от вина може да задоволи и най-претенциозния вкус.

Пицария Mozzarella организира за Вас всякакви видове семейни тържества и рождени дни.

За тези, които не могат да посетят пицариите, а желаят да опитат кухнята, се осигурява безплатна доставка по домовете. Заповядайтe! Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Снежанка преди 8 години

Чудесни са! Винаги ги посещавам с удоволствие!

Snezhana преди 8 години

Беше много вкусно!Обслужването беше перфектно!Благодарим им!

ina преди 8 години

супер беше

Александра преди 8 години

Страхотно обслужване и много добра кухня!

velichko преди 8 години

Страхотно!

Георги преди 8 години

Много вкусно суши и хубава обстановка!!!

Sevda преди 8 години

Вкусно и уютно.

Венета преди 7 години

Доволна съм!

Коментирай 500 символа

Удобства

Няма добавени удобства