Механа "Боженско ханче"

Слънчев бряг, Център,
преглеждания за целия период 134
Дата на публикуване 30.05.2019г.
Българският народ е казал „Наше ли е – все е хубаво!” А ние имаме много – богато и славно минало, пъстри традиции и фолклор, вкусни гозби и великолепна природа!
Добре сте ни дошли в „Боженско ханче” – мястото, където българските традиции се преплитат, за да изпълнят сетивата ви с наслада, а душата – с гордост!
Механа „Боженско ханче” се намира в сърцето на к.к. Слънчев бряг, на първия етаж под бившата дискотека "Мания". Тук ще ви посрещнем и нагостим по български, с ястия, приготвени на място!
Потопете се в неповторимата атмосфера на българския бит от времето на нашите баби и дядовци. Разнообразни български домашни гозби в тон със селската атмосфера, съпроводени с подбрани български вина и огнени ракийки ще подсилят емоциите от вашата почивка на село. Обстановката е подходяща за организиране на банкети, семейни тържества, другарски срещи, рождени дни, бизнес вечери, частни събирания.
- Истинска храна от български продукти, произведени на село.
- Уютна обстановка в битов стил - с топла камина през зимата и шарена сянка през лятото, под звуците на реки и водопади и ароматни чевермета.
Прочети още
Сподели този обект:
Източник:
Работно Време:

09:00 - 24:00

Адрес:
Слънчев бряг, Център,
Виж карта

Други ресторанти наблизо

Топ ресторанти в Слънчев бряг

Обекти наблизо

Текущи промоции наоколо

-37%
Хрупкава пица по избор Цена: 6.90лв 10.99лв
70:42:52 61