Описание

Естествените материали, много светлина и кътове за разговор , потънали в зеленина, карат да забравиш стреса, още като прекрачиш прага. Ароматът на домашен хляб, който се пече на място, довършва усещането , че си попаднал на място за чревоугодници. Носът ти сам те води към щанда , на който са подредени различни видове франзели, погачи и хлебчета от различни висококачествени брашна с дебела хрупкава коричка. Можеш да си вземеш, както за в къщи, така и да закусиш или обядваш с приготвените на място сандвичи или някой от НОВИТЕ ни предложения в секция ТОПЛА КУХНЯ.
Комбинациите с изпечено на място телешко , свинско или пилешко и свежа салата се конкурират с тостовете със сьомга, тортилата с пилешко и багетата с авокадо. Вариантите за вегетарианци са с френски и български сирена от бутикови мандри в Родопите и Стара планина, а и клиентът може да си поръча сандвич по собствена рецепта, избирайки колбас или сирене от витрината. Салатите „Цезар”, „Капрезе” и „Тон” могат да бъдат приятно допълнение към здравословното и вкусно меню. „Има все повече хора с отношение към качествената храна. Българите се интересуват от здравословното хранене по различни причини. Не на последно място, защото боледуват. А боледуват, защото се хранят лошо. И като количество, и като качество. Искаме да се опитаме да променим това, предлагайки алтернатива” , казва Таня , която отдавна експериментира в прочутата си пекарна „Tanya”s bakery” .

Във витрината на „Магнолия” има всичко- домашни сладки, кремове, френски макарони, и мъфини. Тортите се изработват на място , като се използват само натурални продукти. А консервант е забранена дума в кухнята на „Магнолия”. Освен шоколадовите изкушения и чийзкейковете, майсторите сладкари изработват с много фантазия и бутикови торти по поръчка за различни поводи. Колекцията от италиански, френски и български вина, както и витрината с италиански сладолед са за ценители.
Скоро отвори и лятната градина на „Магнолия” , която е изпълнена в най- добрите традиции на английския двор. Не са забравени и малчуганите- за тях има детски център с много играчки. „Хапката наслада” както Таня и Ани описват своя Snacks &Sandwich shop Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Информация

Контакти със заведението

Виж всички

Какво да видя наблизо?

3 забележителности в близост