Описание

Добре дошли уважаеми клиенти на ресторант LaSkara в Банско!

Създадохме това заведение водени от идеята за здравословния начин на хранене, а именно меса и зеленчуци необработени с химикали и консерванти.

Месата, които ще консумирате са мариновани в емулсии от натурални масла и свежи билки. Използваните от нас зеленчуци и всички останали продукти са също прецизно селектирани от нашите майстор готвачи.

Бихме били щастливи, ако успеем да удовлетворим всеки Ваш вкус! С удоволствие ще Ви представям и уникални телешки стекове! Използваните от нас зеленчуци и всички останали продукти са също прецизно селектирани от нашите майстор готвачи.

Ресторантът разполага с отличен детски кът за много игри и усмивки. Организираме детски рождени дни и тематични партита. Всичко това, докато Вие се забавлявате в компанията на добри приятели и вкусни предложения. Ресторантът ще намерите в София, кв. Студентски Град.

С наближаването на Коледа и Новогодишните празници, сме готови да съдействаме за качествено и бързо организиране на фирмени партита, частни партита и Коледни партита. При нас може да се забавлявате по всякакъв повод! Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства