Описание

Със своята стилна и модерна обстановка, вдъхновена от испанския модернистичен дизайн, създадена с усет и любов към детайла, сред хармония от пастелни цветове и мека светлина и изобилие от естествена растителност, Кафе-аперитив Виго е предпочитано място за релакс,за срещи с приятели или бизнес партньори , за романтични вечери.

Барът предлага необятен брой алкохолни и безалкохолни коктейли, кафеени деликатеси и високо алкохолни напитки, а кухнята добавя по нещо към всяко едно от тях.

Заведението тангира с идеалния център на град Хасково в непосредствена близост до Младежки дом, Спортна зала и училище "Васил Левски", така че тука ще намерите приятели от всички възрасти и области на живота.

Разполага с 40 места на закрито, разположени на два етажа, приятна тераса за любителите на наргилето и обширна и прохладна лятна градина. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Юлиана преди 7 години

Коктейлите френска целувка, кремчетата Парадайс бяха превъзходни! :) Обслужването беше на много високо ниво! Отношението на персонала е приятелско и с това ме спечелиха! :) Почти всеки ден сме във Виго! :)

Антоанета преди 7 години

Винаги се радвам на предложенията на "Виго"! Вкусна храна, чудесни напитки и кремове, много любезно отношение, приятна обстановка!

Даниела преди 7 години

Много приятно заведение! Всичко беше на ниво! С удоволствие и за напред ще го посещавам! Спечелихте ме! Ще препоръчам и на приятели!

светла преди 7 години

Обстановката е страхотна, чисто и уютно. Обслужването е много добро.

Петя преди 7 години

Доволна съм много от обслужването! Мелбата беше страхотна, както и кафето!

Галина преди 7 години

Много приятна обстановка,сервитьорката е голям сладур!

Lina преди 7 години

много приятна обстановка и прекрасно меню и обслужване!!!

Жана преди 7 години

Вкусна храна!

Румяна преди 7 години

Всичко беше страхотно! Очакваме следващо предложение.

Венета преди 7 години

Много сме доволни! Очакваме още изненади!

Коментирай 500 символа

Удобства

Няма добавени удобства