Описание

За първи път извън София, в града под тепетата отвори врати заведение от бранда Happy Sushi, специализирано в японската кухня. Ресторантът се намира на втория етаж на един от най-посещаваните Happy ресторанти в страната, в комплекс "Лендмарк".

За първи път Happy Sushi отваря врати извън столицата в град Пловдив. Той е обзаведен в типичен азиатски стил, а интериорът ще ви пренесе в Страната на изгряващото слънце. Обстановката е интимна и предразполагаща към спокоен и приятен престой, за да се насладите максимално на японската кухня. Осветлението, с много локални цветни акценти, създава настроение и допълва усещането за един различен ресторант, вдъхновен от древната култура на Азия.

Happy Sushi Пловдив ще променя менюто си два пъти годишно, като в него освен суши, клиентите ще открият и традиционни азиатски ястия.

Освен че е изцяло здравословно, менюто на Happy Sushi изненадва любителите на японската кухня и с най-голямото суши разнообразие. Сушито се приготвя с най-качествените и винаги пресни продукти.

Ресторантът Happy Sushi бързо доби изключително голяма популярност и продължава да става предпочитан от все повече и повече хора.

В края на 2010г Happy Sushi спечели изключително голяма награда на Балканската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (BAHA). Броени дни след получаването на наградата за "Най-добър суши ресторант на 2010г" на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), ресторантът получи още една награда за Станислав Колев, който стана "Най-добър японски майстор готвач на Балканите за годината". Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Информация

Контакти със заведението

Места за нощувка наблизо