Описание

Dance Hits of the 90's!nЗа тези, които си спомнят не е тайна, че през годините заедно създавахме спомени и хитове - хитове и спомени. Ето и една хилядна част от приказката, която започнахме да пишем заедно още през крехките години на демокрацията, КОГАТО се слушаше: Snap, Tina Turner, Technotronic, Mc Hammer, Londonbeat, Joyce Simms... и още, и още :).
Времето, в което Kenny Thomas радваше дупетата на ПЛОВДИВ с Thinkin' About Your Love в прословутия GLASS BAR :). А за Мръсни Пари се пееше само в парчето "Dirty Cash (Money Talks)" на Adventures Of Stevie V.nnСпомени от ONE WAY (пловдивски клуб), а не еднопосочна табела на магистрала :). Хитове от славните години на други емблематични за града ни заведения "CORADO LUX" и "Disco BAR FLORIDA", времето на John Secada, Freddie Mercury, Right Said Fred... та те са толкова много :). Онова време в, което dj беше с главно DJ - тогава когато Wareband feat.Ted Robinson - "Warehouse (Days of Glory)" - се пускаше от НАЙ- колоритната фигура на DJ-те в България - Боян Илчев / DJ BOBBY I /. Kолегата, който даде истинския смисъл на думата DJ - със своят супер професионализъм и еталон за подражание! Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Атанас преди 10 години

Страхотен клуб. Уникален интериор. Много се забавлявах там.

Огнян преди 10 години

Най-готиния клуб в Пловдив с чудесна атмосфера, в който всеки може да си изкара вечерта страхотно. А интериора е невероятен с много новаторки решения.

Христо преди 10 години

Добре направен клуб, беше пълен целия и ставаше фън. :)

Johnny преди 10 години

Клубът привлича с много добрия си микс от модерна и ретро музика, оригиналното ЛЕД-осветление по стени и тавани и най-вече че съумява да привлече хора далеч от чалга-културата

Боян преди 9 години

Не бяха предложени трите вида коктейли от офертата и заведението си беше доста празно (петък вечер!), но това не развали настроението ни и не попречи ни най-малко да си изкараме хубаво.

Коментирай 500 символа

Удобства

Няма добавени удобства

Информация

  • Работно време: Понеделник - Събота: 23:00 - 06:00ч.

Контакти със заведението