Описание

Фрегата е елитен ресторант със собствена концепция и висок стандарт. Идеята възниква през пролетта на 2019 концепцията на заведението е висок клас кухня, отлично обслужване и прясна риба. Александър Георгиев Георгиев е един от собствениците и главен готвач на ресторант Фрегата със стаж над 18 години в бранша. Започва работа от 2001 година по различни елитни обекти по Черноморието, спецелизира в Италия и има опит на зимни и планински курорти насочен главно към Сресиземноморската кухня. Има диплома и сертификати за завършена кулинария. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Изхранване

  • Закуска
  • Брънч
  • Обяд
  • Вечеря

Подходящо за

  • Големи компании

Удобства

Няма добавени удобства

Информация

  • Изхранване: Закуска, Брънч, Обяд, Вечеря
  • Подходящ за: Големи компании
  • Работно време: Всеки ден: 08:00 - 00:00

Контакти със заведението

Какво да правя наблизо?