Описание

Coffe lunch Escobar & Fish се намира на Гребната база в Пловдив. За удобство на клиентите има прекрасна лятна градина с много зеленина, както и детски атракциони, за да се забавляват малчуганите. Освен богато меню, Coffe lunch Escobar и Fish предлага и голямо разнообразие от различни видове бира. Уверете се сами! Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Marieta преди 7 години

Оризът беше суров, портокалът в хапките изсъхнал, а в една хапка открих 3 костици от риба! Ваучерът, който бяхме закупили беше за 48 хапки, в които имаше включени и такива със скарида, нямаше и следа от нея.

Desi преди 7 години

Вкусна храна,но бавно приготвяне и обслужване

Veselina преди 7 години

Храната беше що годе хубава. Обслужването беше отвратително. Моля обърнете внимание на персонала. Сервитьора и жената, които ни посрещнаха бяха изключително неучтиви. Приборите и посудата, която нк сервираха бяха мръсни. В менюто, имаше доста липсващо от асортимента...

Георги преди 7 години

Вкусно, но имаше много оси!

Asklipios преди 7 години

Много лошо обслужване

Natalia преди 7 години

Персонала и обслужването под всякаква критика
а за осите да не говорим.

Temenuga преди 7 години

Обслужването беше повече от страхотно, което вече е рядкост - евала! Поощрете персонала си! Изключително съм доволна от отношението, но собствениците трябва да поработят над обявените за налични а в същото време липсващи храни и напитки и най-вече ремонт на WC, защото е повече от ужасно!

Стойчо преди 7 години

Малко относително

Роси преди 7 години

Обслужването беше много бавно, избор на салати въобще нямаше и в питиетата бяхме ограничени. Не го препоръчвам и аз повече няма да повторя да отида там.

Мария преди 7 години

Много любезни служители

Коментирай 500 символа

Удобства

Няма добавени удобства