Оферти за хапване наблизо

Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 14 бр. 4 бр. 10 бр. 95 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 22 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 28 Юни 2024г.
Към офертата
Ръчно декорирани меденки - великденски яйца със 7 подправки
София 3 бр. 88:88:88 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 30 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Прочутият ансамбъл Belgian Brass Soloists за първи път в България - на 23 Май, в Софийска градска художествена галерия
София 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
23 Май 2024 (Четвъртък)
Към офертата
Самостоятелна пешеходна еднодневна екскурзия в София - с аудио гид на 7 езика
Валидност на ваучера:
от 19 Януари до 1 Октомври 2024г.
Към офертата
Творческа вечер: 3 часа рисуване върху платно, плюс 2 чаши вино и минерална вода
София 132 бр. 43 бр. 36 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Март до 26 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 83 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 71 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 26 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 23 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Посети Украйна! Екскурзия с 3 нощувки със закуски и вечери в Киев, плюс самолетен транспорт

Киев привлича туристи от всички краища на света със своите уникални паметници и приятна атмосфера. Този древен град се счита за най-зеленият сред всички европейски столици. Самият Михаил Булгаков казва за Киев "Няма на света по-красив град от Киев"! Разгледайте го и вие - с ваучер за Дрийм Холидейс!

Екскурзия до Украйна: 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт:

• С отпътуване на 1 Април, 15 Април, 29 Април или 13 Май и настаняване в Хотел Украйна**** - за 675лв на човек;
• С отпътуване на 1 Април, 15 Април, 29 Април или 13 Май и настаняване в Хотел Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska**** - за 763лв на човек;
• С отпътуване на 27 Май и настаняване в Хотел Украйна**** - за 722лв на човек;
• С отпътуване на 27 Май и настаняване в Хотел Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska**** - за 810лв на човек.

Офертата включва:
• Самолетен билет София-Киев-София с полет на авиокомпания Ryan Air с включен 1бр. ръчен багаж с размери до 40x20x25см;
• 3 нощувки със закуски и вечери в избрания хотел в Киев;
• Обзорна обиколка на град Киев с водач - 5 часа;
• Всички трансфери.

Допълнителни услуги по желание (с доплащане към туроператора):
• 1 регистриран багаж до 10кг с размери 55х40х20см - 30лв в посока;
• 3 обяда - 115лв;
• Посещение на етнографския музей на открито Казашко село "Мамаева слобода" - 46лв;
• Пешеходна разходка в Киево-Печерска лавра - 30лв;
• Обиколка "Подземен Киев" - 29лв;
• Посещение на Военния музей на Втората световна война - 20лв;
• Целодневна екскурзия до Чернобил - 310лв.

Програма на пътуването:

1 ден
Кацане в Киев в 17:25ч (по предварителни данни на авиокомпанията). Трансфер летище - хотел с 19 местен бус Sprinter. настаняване в хотела. Вечеря в ресторант в центъра в близост до хотела без трансфер. Нощувка.

2 ден
Закуска в хотела. Обзорна екскурзия на Киев с българоговорящ гид - 5 часа (10:00 - 15:00ч). Люлка на древна цивилизация Киевска Рус - Киев, днес е столица на Украйна, град с история, която обхваща над 1500 години. В Украйна, Русия и Беларус няма по-стар град. Най-старата улица на Източна Европа, легендарният Андреевски спуск се намира в столицата ни, също и най-старата катедрала на източните славяни - Света София в Киев. Има същата топография като преди хилядолетие. Историческото и културно наследство на Киев е уникално. Тук има около 2000 археологически, архитектурни, исторически, културни и природни паметници. Горният град е люлката на княжеските времена, неговият духовен център. Ще видите Катедралата със златен купол на Свети Михаил. През 2008г той отбеляза своята 900-годишнина, но за разлика от катедралата "Света София" е разрушена през съдбоносните 30-те години и реконструирана през 2000г. Недалеч от площад "Свети Михаил" се намира площад "Софийска", главният площад на Киев по времето на управлението на Ярослав Мъдри през XI век. Понастоящем площадът е мястото на много значими събития, свързани с независимостта на Украйна. Недалеч от него се намира катедралата "Света София", най-старата оцеляла църква в Киев, носеща името на катедралата "Света София" в Константинопол. През 1934г катедралата става музей, от 1990г е включена в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Ще видим и Националния университет на Шевченко, който взе името си от великия украински поет и художник Тарас Шевченко (1814-1861). Това е един от най-старите и престижни университети в Украйна, създаден през 1834 година. Хрещатик, главната улица на Киев. Той е сериозно повреден по време на Втората световна война и е възстановен в неокласическия стил на следвоенната архитектура. Днес улицата е административен и бизнес център на града, както и популярно място за киевляни. Разделен е от Майдан Незалежности (площад на Независимостта). Пешеходно-велосипедния мост - новият мост, който свързва Владимир Хирка с Арката на приятелството на народите, създавайки пряк път по туристическия маршрут по десния бряг на река Днепър. Дължината на моста е 212 метра, а максималната височина е 32 метра над Владимирския спуск, който свързва площад Европейска с площад Поща на Подол. Новият пешеходно-велосипеден мост Кличко се превръща в една от най-интересните атракции на Киев, от която се откриват красиви панорамни гледки към Подол, река Днепър, моста Podilsko-Voskresenskyi и левия бряг на Киев. В някои части на моста е монтиран стъклен под, така че тези, които не се плашат, могат да направят зашеметяващи снимки, висящи във въздуха. Пешеходно-велосипедният мост Кличко е разделен на няколко реда за пешеходци и велосипедисти. В края на моста на Владимир Хирка има нов Фонтан с рибки, който е копие на известните фонтани Термен в Киев от 1900-те.

В 15:00 Завръщане в хотела. Вечеря в ресторант в центъра на града - без трансфер. Нощувка

3 ден
Закуска в хотела.

Опции за допълнителни екскурзии:
Екскурзия до етнографския музей на открито Казашко село "Мамаева слобода", с включен входен билет и екскурзия с водач.
Продължителност: 1 час. Културно-развлекателен комплекс в украински стил "Мамаева слобода" е реконструкция на казашкото село от XVIII век. На площ от 9.2 хектара има 98 различни обекта, с доминиращото положение сред тях е дървената църква. Има и Каменица и казашки аванпост, имение ковач и грънчар, механата и много други етнографски предмети, пресъздаващи бита на казаците.

Пешеходна разходка в Киево-Печерска лавра обект на наследството на ЮНЕСКО, с включен входен билет и екскурзия с водач. Продължителност: 2 часа. Киевско-Печерската лавра (на украински: Києво-Печерська лавра) е исторически източноправославен пещерен манастир в Киев, Украйна, намиращ се на гористите склонове по река Днепър. Въпреки че представлява културна и туристическа забележителност, манастирът продължава да е действащ мъжки манастир. От основаването си като пещерен манастир през 1051 година, Лаврата се смята за един от водещите центрове на православното християнство в Източна Европа и за духовна люлка на украинския народ. Въпреки че се намират на различни места в града, през 1990 година Киевско-Печерската лавра и катедралата "Света София" са обявени за обект на културното наследство под закрилата на ЮНЕСКО. На 13 март 1996 година манастирският комплекс е обявен за самостоятелен исторически и културен резерват от национално значение. През август 2007, след гласуване на експерти и интернет общността, Лаврата е обявена за едно от Седемте чудеса на Украйна.

Посещение на Военния музей на Втората световна война с включен входен билет и екскурзия с водач. Продължителност: 1 час. Комплекс, построен през 1981г на хълмовете Печерск над река Днепър. Украинският държавен музей на Великата отечествена война от 1941 - 1945г е открит на Печерск в бившия дворец Кловски на 17 октомври 1974г. Той веднага привлича вниманието на обществеността и многобройните посетители. Става очевидно, че различните тематични и богати музейни колекции изискват друга научна концепция и специалната сграда. Всички дейности на Мемориала са насочени към подпомагане на хората да разберат произхода на трагедиите от войни, показващи начини за тяхното предотвратяване и разкриване на историческата истина за жертвите и героизма на украинския народ в борбата срещу нацизма и насърчаване на патриотичното възпитание на гражданите, особено на младите хора. Статуя на Родината е монументална статуя в Киев. Статуята от неръждаема стомана е висока 62м върху основната сграда на музея с обща структура с размери 102м, включително нейната основа и тегло 560 тона. Мечът в дясната ръка на статуята е дълъг 16м с тегло 9 тона, като лявата ръка държи щит 13 на 8м с държавната емблема на Съветския съюз.

Целодневна екскурзия до Чернобил, с включен входен билет и екскурзия с водач, автобус за цял ден и обяд. Чернобил, място на огромна ядрена катастрофа, едно от най-известните и посещавани места в Украйна. План за обиколка: 9:00ч. Тръгване от вашия хотел. Трансфер до Чернобил, минавайки покрай село Дытятки на границата на 30-километровата Чернобилска зона. Минавайки контролно-пропускателния пункт на границата на 10-километрова зона. Пристигане в град Чернобил. Информация относно трагедията в Чернобил, границите на зоната, живота в Чернобил в наши дни. Актуална информация за ликвидирането на последиците от Чернобилската катастрофа в 30-километровата зона, най-заразните места, машини, гробища. Пътуване около атомната електроцентрала. Фотостоп в близост до реактор № 4 на бившата станция с гледка към саркофага. Ще бъдете само на 100м от главния загадъчен обект на Зоната! Пътуване до Припят - разходка "Градът-призрак", посещение на една от най-високите сгради - хотел "Полисся", училище, детска градина, бивши жилищни къщи, които сега са абсолютно празни. Ще видите града, оставен от неговите 50 хиляди жители в рамките на 24 часа. Тук цари духът на съветския. Можете да правите снимки на Националната емблема на Съветския съюз и на Съветска Украйна, лозунги "Мир, труд и май", червено-жълти публични кутии и други предмети, които са били символи на 80-те години в Съветския съюз. ЕКСКУРЗИЯТА Е АБСОЛЮТНО БЕЗОПАСНА ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РАДИАЦИЯТА. Резервацията за пътуване трябва да бъде направена минимум 7 дни преди датата на посещението. Отпътуване за Киев

Обиколка на Подземен Киев с водач на английски.
Продължителност: 1.5 - 2 часа. Какво знаете за един град? Улици, по които вървим. Зад ръба на знанието съществува друга страна: под улиците на стотици километри има тунели от подземни реки, дренажни системи, инженерни комуникации. Понякога ние може да намерим изоставени бункери от Студената война - това е като капсула на времето, която все още стои в съветско време. Метро тунелите са най-големият бункер в Киев. Разработихме този тур, за да ви покажем Киев от друга страна. Ще се срещнем на изхода от Метростанция "Днепър", на червената линия, близо до касата. Канализационна система "Nikolskaya" - най-старата част от повече от 50 километровата канализационна система на Киев. Голяма част от системата е построена през 1916г. Това е най-добрата екскурзия за посещение на град под земята. По време на 2 часовата обиколка вие ще: разберете всичко за подземния свят на Киев и постсъветското градско проучване; направите маршрут близо един километър през различните видове тунели; видите най-големия подземен водопад в Киев и ще се запознаете с абсолютната тъмнина.

Вечеря в ресторанта в центъра на града до хотела без трансфер.
Нощувка.

4 ден
Закуска в хотела. Свободно време. Трансфер до летището за полет до София.
Прочети още

Офертата е публикувана на

04.02.2021г. преди 3 години

Преглеждания

4 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 675лв
Към офертата

Дестинации

Украйна

Тръгване от

София

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

1 бр.

Престой

3 нощувки

Изхранване

HB - Закуска и вечеря

Цена на човек на ден

169лв/ден

Валидност на ваучера

от 04 Фев до 27 Апр 2021

Предоставена от

Дрийм Холидейс

Изминали оферти

Екскурзия до Йордания! 7 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Йордания 7 нощувки 71 дни 281лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Март до 19 Август 2019г.
Към офертата
Опознай Йордания! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет от София
Йордания 6 нощувки 71 дни 306лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Март до 19 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Израел 11 бр. 3 нощувки 51 дни 220лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Март до 11 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Израел 12 бр. 3 нощувки 51 дни 220лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Март до 11 Септември 2019г.
Към офертата
Арабска приказка в Дубай! 7 нощувки със закуски в Хотел Ibis One Central***, самолетен билет и 5 включени екскурзии
ОАЕ 4 бр. 7 нощувки 77 дни 168лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 7 Ноември 2019г.
Към офертата
Посети Дубай! 7 нощувки със закуски в Хотел Ibis One Central***, плюс самолетен транспорт
ОАЕ 9 бр. 7 нощувки 77 дни 124лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 7 Ноември 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за остров Мавриций! 7 нощувки със закуски и вечери или на база All Inclusive, плюс самолетен транспорт
Мавриций 2 бр. 7 нощувки 70 дни 326лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 24 Октомври 2019г.
Към офертата
Посети Тайланд! 7 нощувки със закуски на остров Пукет, плюс самолетен билет
Тайланд 3 бр. 7 нощувки 70 дни 181лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 30 Юни 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за екскурзия до остров Бали! 7 нощувки със закуски в хотел 4 или 5*, плюс самолетен транспорт
Индонезия 2 бр. 7 нощувки 70 дни 206лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 30 Юни 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за екскурзия до Йордания! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Йордания 4 нощувки 43 дни 243лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Май до 11 Ноември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Израел 3 бр. 3 нощувки 83 дни 230лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Израел 4 бр. 3 нощувки 88 дни 230лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от София
Кипър 5 нощувки 8 дни 182лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Юни до 19 Август 2019г.
Към офертата
През Септември или Октомври в Кипър! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет от Варна
Кипър 3 нощувки 8 дни 232лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Юни до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Посети Киев, Припят и Чернобил! 4 нощувки със закуски, плюс обяд, вечеря и самолетен транспорт
Украйна 4 нощувки 43 дни 296лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юни до 16 Август 2019г.
Към офертата
През Септември до остров Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Кипър 4 бр. 5 нощувки 20 дни 155лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 19 Август 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от София
Кипър 5 нощувки 36 дни 155лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Юли до 19 Август 2019г.
Към офертата
През Септември и Октомври в Кипър! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Кипър 3 нощувки 45 дни 210лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Юли до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Новогодишни празници в Израел! Екскурзия с 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Израел 3 нощувки 46 дни 335лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Юли до 30 Ноември 2019г.
Към офертата
Посети Тайланд! 7 нощувки със закуски на остров Пукет, плюс самолетен билет
Тайланд 7 нощувки 40 дни 170лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юли до 16 Октомври 2019г.
Към офертата