Оферти за хапване наблизо

Вино Bonvivant по избор: 1 или 3 бутилки бяло, розе или червено
София 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 11 Април 2024г.
Към офертата
Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 13 бр. 88:88:88 4 бр. 10 бр. 85 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 15 Април 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

1 час отборна игра за до шестима в ескейп стая "Звездна нощ"
София 1 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Март до 22 Май 2024г.
Към офертата
1 час отборна игра за до шестима в ескейп стая "Шифърът на Леонардо"
София 2 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Март до 22 Май 2024г.
Към офертата
3 часа рисуване върху платно с напътствия от художник, плюс чаша вино
София 13 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Март до 9 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 66 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 60 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 4 бр. 1 нощувка 28лв/ден 15 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 13 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Посети Истанбул за 8 Март! 2 нощувки със закуски и празнична гала вечеря в Хотел Hurry Inn*****, плюс транспорт

Запазете свободни един четвъртък и петък и заедно с уикенда посветете времето си на величествения Истанбул! Eleven Tur Bg ви предлага това да стане за 8 Март!

Екскурзия до Истанбул на 5 - 8 Март: 2 нощувки със закуски и празнична гала вечеря в Хотел Hurry Inn*****, плюс транспорт - за 139лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от Бургас с лицензиран автобус;
• 2 нощувки със закуски в хотел Hurry Inn***** в Истанбул;
• Празнична гала вечеря в ресторанта на хотела;
• Посещение на фабрика за локуми и баклава Коска;
• Посещение на Лозенград;
• Градски такси;
• Пътни, гранични и паркинг такси;
• Представител на туроператора.

Допълнителни услуги по желание:
• Доплащане за за отпътуване от Варна и Обзор - 10лв; Несебър, Равда и Поморие - 5лв;
• Обзорна автобусна обиколка на Истанбул "Два континента" - с местен екскурзовод на български език - 15 евро;
• Панорамна разходка с корабче по Босфора (около 1.5 часа), с местен екскурзовод на български език - 17 евро;
• Пешеходна разходка с разглеждане отвън на: Синята джамия, площад
Хиподрума трите колони (Змийската колона, Египетския обелиск и Порфирогенната колона), дворец Ибрахим паша, Света София, посещение и разглеждане на Топкапъ сарай с местен екскурзовод на български език - 25 eвро;
• Вечеря на известната улица Kum kapi - 20 евро;
• Посещение на ресторант-вариете Gar Music Hall - 29 евро;
• Посещение на небостъргача Сапфир - 25 евро;
• Посещение на Мол Емаар и Mол Water Garden - 17 евро;
• Входна такса за аквариума "Тюркуазу".

Програма:

Ден 1
Отпътуване от Варна, ул. Антим I, в 21:00ч, от Бяла, автогарата, в 21:45ч, от Обзор, автогарата, в 22:05ч, от Слънчев бряг, спирка Палма/Кубан, в 23:00ч, от Несебър, спирка Феста Панорама, в 23:20ч, от Поморие, спирка Феста Поморие, в 23:40ч, в 00:00ч от Бургас, ул. Булаир срещу х-л "Булаир".

Ден 2
Преминаване на границата през ГКПП Малко Търново - Дерекьой. Пристигане в Истанбул сутринта в хотел Hurry Inn*****. По възможност ранно настаняване в хотелa (след 14:00ч). Свободно време за освежаване във фоайето на хотела. Обзорна обиколка, по желание и с доплащане: Истанбул - на "Два континента" с местен екскурзовод на български език - разходка из Азиатската и европейската част на града с преминаване покрай квартал, Фенер и Балат, разположени по брега на Златния рог, които крият огромно културно-историческо богатство.

Следващата ви спирка е на един от хълмовете на Истанбул - Буюк Чамлъджа, откъдето ще имате възможност да се насладите на невероятни гледки както към европейския бряг, така и към азиатските райони на космополитния град, с възможност да се насладите на ароматното турско кафе, чай или да се докоснете до кухнята на ориента, като опитате известното турско гьозлеме. Фото пауза пред Момината кула.

Екскурзията ви ще продължи с разглеждане на българската църква Света Стефан. Храм със славно минало, той и днес дава самочувствие и гордост на българите, независимо дали са в България, или разпилени по целия свят. Състои се от сглобяеми железни елементи с тежина 500 тона. Две са били железните църкви в света, но днес е запазена само българската. Желязната църква - душата на народа ни и днес продължава да е символ на българската вяра. Свободно време за снимки и разходка из светинята.

Продължавате към парка Емирган (парка на лалетата) - едно от най- красивите места в Истанбул, особено през пролетта - сезонът на лалетата. Фестът започва още в края на Март и малко обръща традиционната европейска представа за нидерландското цвете. Оказва се, че гордостта на Холандия е всъщност емигрант от Балканите. Луковиците на лалето са пренесени до Ниската земя от Османската империя по времето на Сюлейман Великолепни (онзи от "Великолепният век") през XVI век. Търговците от известния Египетски пазар, които продават и луковици от десетки сортове, твърдят, че някога много отдавна лалето било на кантар със златото. От едната страна на теглилката слагали луковичките на султанското цвете, от другата жълтици, докато се изравни везната. С калиграфията и писането има любопитна подробност - три думи в османския турски език се изписват с едни и същи букви и имат една и съща числена
стойност - аллах, лале и хилял (полумесец). Това прави лалето божествено и показва, че присъствието му върху мимбера в джамията не е било просто въпрос на мода или стил. Прибиране в хотела. Настаняване. Свободно време за почивка и освежаване.

В 16:00ч - по желание и с доплащане, шопинг като в Дубай, но по комшийски. Посещение на Мол Емаар и Mол Water Garden. Емаар е най-големият шопинг мол в Турция и включва марки от най-висша класа като например Galleries, Boss, Guess, Gucci, Hermes, LC Waikiki, Victoria Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и други. В неговите 150000кв.м площ може да намерите всичко. Любопитна подробност е, че архитектите са същите, проектирали The Mall в Дубай, защото и двата центъра са под една и съща шапка. Ако сте с деца, тук освен многото кътове и забавления за тях, любопитна атракция е и аквариумът на няколко нива. Освен с различни видове риби, октоподи, медузи и други представители на морската флора тук ще се срещнете и с истински крокодили, мързеливо пошляпващи с опашка. Молът е построен в един от най- предпочитаните райони в центъра на града и се намира в непосредствена близост до Босфора и булевард Баддат. Свободно време за шопинг и разходка из търговския център. Обиколката ще продължи с посещение на Watergarden İstanbul или Водните градини и Пеещи фонтани на Истанбул. Нов вкус на живот. Целият живот е структуриран около великолепния Show Pool. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и огнени шоута, ресторанти и кафенета. Изложбеният басейн, който е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул, притежава характеристиката, че е "най-големият и най-развит" шоу басейн в Европа. Свободно време за
пазаруване в магазините и вечеря в някой от многобройните ресторанти наоколо. На път за хотела ще имате възможност да се насладите на нощен Истанбул.

Прибиране в хотела или

В 21:00ч - за любителите на турската кухня, по желание и с доплащане, възможност за вечеря на известната улица Kum kapi с многото ресторанти, жива музика и атракции - едно незабравимо преживяване. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3
Закуска.
По желание и с доплащане, пешеходна разходка с местен екскурзовод на български език с разглеждане отвън на: Синята джамия, площад Хиподрума трите колони (Змийската колона, Египетския обелиск и Порфирогенната колона), двореца Ибрахим паша и Света София. Света София или Църква на светата Премъдрост Божия е монументална обществена сграда в Истанбул, Турция, превърната днес в музей. Тя е служила дълго време за християнска катедрала, а по-късно за една от главните джамии на Константинопол. Преминаване покрай останките на Теодосий, покрай портата на истанбулския дворец, покрай колоната на Константин Велики. Посещение и разглеждане на двореца Топкапъ сарай с местен ескурзовод на български език - Топкапъ Сарай (на турски "сарай" е дворец) е невероятен комплекс от сгради, разположен върху един от седемте хълма на Истанбул, между Златния рог и Мраморно море и има великолепен изглед към Босфора. Някога на това място се е извисявал императорският дворец на Константин, докато не бил превзет и превърнат в руини с падането на Имеприята. Когато тюрките завладели Истанбул, Мохамед II първоначално избрал мястото, където сега се намира Университета, за издигане на своя дворец, но по-късно решил да построи отново двореца Топкапъ, името на който в превод означава "Вратата на оръдието". Започнало през 1462г, строителството на основната част завършило през 1478г и дворецът се превърнал в официална резиденция на Османските султани до 1855г. Прибиране в хотела. Време за отдих.

или Посещение на Сапфир - най-високата жилищна сграда в Европа и първата екологична сграда на Турция, извисяваща се на цели 261 метра височина. Това е Небостъргачът Сапфир в Истанбул. Безспорно най-завладяващия атракцион се намира на последния етаж на небостъргача, до който можете да достигнете с високоскоростен асансьор. Там ще откриете панорамна площадка и ресторант - целият град е в краката ви. Можете да се насладите на обяд или вечеря, докато пред погледа ви се простира красотата на Истанбул. Но това не е всичко! Комплексът предлага 4D кино, с което може да направите панорамна обиколка на града с хеликоптер без да ставате от удобната си седалка. Специалните ефекти щеви пренесат във вътрешността на Синята джамия, хиподрума, "Света София", та дори и в някои от най-луксозните хотели в града. Едно незаменимо изживяване! Следобед ви предлагаме Панорамна разходка с корабче по Босфора, откъдето ще видите новия султански Дворец Долмабахче, Чираан Палас - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-престижните хотели в света, кварталът Ортакьой - любимо място на истанбулските младежи и творци, отбранителните крепости Румели Хисар и Анадолу Хисар, летният султански дворец Бейлербей, Кулата на девицата. С местен екскурзовод на български език. Прибиране в хотела. Свободно време за отдих. По желание и с доплащане, посещение на ресторант-вариете Gar Music Hall в Истанбул! Местни специалитети, напитки, ориенталски танци, автентично фолклорно шоу и много забавления ви очакват! Прибиране в хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на търговски център Форум Истанбул, построен на площ от около 500000кв.м, той е един от най-големите по рода си в Европа. В центъра са представени магазини на над 280 фирмени марки, измежду които са и търговската верига "IKEA" (подбрани международни стоки за бита) и супермаркета "REAL". На разположение на посетителите са много ресторанти, детски зали, боулинг, IMAX-кино. Тук се намира и сензационният аквариум Тюркоазо, представящ на площ от 8000кв.м морски животни от над 10000 вида, включително и 2.5-метрови тигрови акули. В аквариума се намира и най-големия подводен тунел за 270-градусово наблюдение на рибите, без да се налага да се гмуркате. По своя мащаб Тюркoазo е обявен за един от най-големите аквариуми в света, нареждащ се веднага след тези в Атланта, САЩ и Окинава, Япония. Свободно време за разходка и покупки. Посещение на фабрика за локуми и баклава - Коска.

Тръгване за Лозенград и кратък престой в центъра на града за последни покупки на турски сладкиши. Отпътуване за България. Преминаване през ГКПП М. Търново - Дерекьой. Вечерта - пристигане в Бургас.
Прочети още

Офертата е публикувана на

22.01.2020г. преди 4 години

Преглеждания

11 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 139лв
Към офертата

Дестинации

Турция 160

Тръгване от

Бургас, Варна, Обзор, Несебър, Равда, Поморие

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

2 бр.

Престой

2 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

35лв/ден

Валидност на ваучера

от 22 Яну до 04 Мар 2020

Предоставена от

Eleven Tur Bg

Изминали оферти

За 1 Май в Кушадасъ! 5 нощувки на база All Inclusive в Хотел La Santa Maria****
Турция 77 бр. 5 нощувки 37 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Февруари до 26 Април 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Истанбул за Фестивала на лалето! 2 нощувки със закуски в хотел 5*, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 2 бр. 2 нощувки 8 дни 35лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 17 Април 2019г.
Към офертата
Майска почивка край Бодрум! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Ayaz Aqua Beach****
Турция 7 нощувки 30 дни 41лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 20 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 14 бр. 2 нощувки 28 дни 32лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 17 Май 2019г.
Към офертата
Посети Истанбул! Екскурзия с 2 нощувки със закуски в хотел 5*, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 6 бр. 2 нощувки 28 дни 32лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 17 Май 2019г.
Към офертата
Есенна почивка край Бодрум! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Ayaz Aqua Beach****
Турция 22 бр. 7 нощувки 63 дни 44лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Април до 30 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт и посещение на Лозенград
Турция 5 бр. 2 нощувки 22 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 23 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 4 бр. 2 нощувки 22 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 23 Май 2019г.
Към офертата
Почивка в Кушадасъ - перлата на Егейско море! 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Grand Kurdoglu****
Турция 17 бр. 7 нощувки 53 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Май до 1 Октомври 2019г.
Към офертата
Цяло лято на море в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел La Santa Maria****
Турция 34 бр. 7 нощувки 53 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Май до 27 Септември 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт и посещение на Лозенград
Турция 1 бр. 2 нощувки 6 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Май до 29 Май 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 2 нощувки 6 дни 39лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Май до 29 Май 2019г.
Към офертата
Почивка в Кушадасъ през Септември или Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Pigale Family Club***
Турция 73 бр. 7 нощувки 49 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Септември до 1 Октомври 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка на брега на Мраморно море! 4 нощувки със закуски в Eser Premium Hotel & SPA*****, край Истанбул
Турция 14 бр. 4 нощувки 30 дни 50лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юни до 17 Септември 2019г.
Към офертата
Лятна почивка на Мраморно море - край Истанбул! 2 нощувки със закуски в Еser Premium Hotel & SPA*****
Турция 4 бр. 2 нощувки 20 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юни до 17 Септември 2019г.
Към офертата
Почивка на брега на Мраморно море! 2 нощувки със закуски в Eser Premium Hotel & SPA*****, край Истанбул
Турция 2 нощувки 20 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Юни до 17 Септември 2019г.
Към офертата
Есенна почивка край Бодрум! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Ayaz Aqua Beach****
Турция 24 бр. 7 нощувки 44 дни 44лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 1 Октомври 2019г.
Към офертата
Почивка в Кушадасъ - перлата на Егейско море! 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Grand Kurdoglu****
Турция 16 бр. 7 нощувки 44 дни 36лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 1 Октомври 2019г.
Към офертата
Морска почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел La Santa Maria****
Турция 18 бр. 7 нощувки 77 дни 37лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 30 Септември 2019г.
Към офертата
Почивка на Мраморно море - край Истанбул! 2 нощувки със закуски в Еser Premium Hotel & SPA*****
Турция 6 бр. 2 нощувки 35 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Юли до 3 Септември 2019г.
Към офертата