Оферти за хапване наблизо

Двустепенно или тристепенно сирийско меню
Пловдив 152 бр. 113 бр. 74 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Ноември до 31 Май 2024г.
Към офертата
1.2кг комбо веган меню с арабски ястия, плюс бонус - голяма минерална вода
Пловдив 17 бр. 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Октомври до 31 Май 2024г.
Към офертата
Хареса с бадем и шамфъстък или домашно приготвен кейк
Пловдив 5 бр. 19 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Октомври до 31 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Наем на зала за детско парти за 2 часа и половина
Пловдив 3 бр. 11 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Декември до 23 Юни 2024г.
Към офертата
Първото по рода си българско танцово шоу "НИНА", на 22 Май, Градски Дом на културата "Борис Христов"
Пловдив 20 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
22 Май 2024 (Сряда)
Към офертата
Мария Сапунджиева и Тончо Токмакчиев в "Златната мина" на 12 Юни, в Дом на културата "Борис Христов"
Пловдив 49 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
12 Юни 2024 (Сряда)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 22 бр. 1 нощувка 88:88:88 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Септември до 30 Април 2024г.
Към офертата
The Stay Hotel***
Нощувка в сърцето на Пловдив
Пловдив 22 бр. 1 нощувка 231 дни 51лв/ден 5 бр. 6 бр. 41 бр. Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 50.90лв
Почивка в сърцето на Пловдив: Нощувка със закуска и възможност за ползване на сауна, парна баня или инфрачервена кабина
Пловдив 29 бр. 1-2 нощувки 44лв/ден 7 бр. 1 бр. 67 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 27 Юни до 2 Юни 2024г.
Към офертата
Почивка в сърцето на Пловдив: Нощувка за двама в двойна стая или апартамент
Пловдив 5 бр. 1 нощувка 88:88:88 2 55лв/ден 5 бр. 2 бр. 72 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 30 Април 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Посети Истанбул за Фестивала на лалето! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, транспорт и посещение на Одрин

Сподели пътешествието си с Дрийм Тур! Наслади се на впечатляващи композиции от архитектура и природни забележителности, сякаш четката на невидим художник е оставила своя отпечатък!

Екскурзия до Истанбул и Одрин: 2 нощувки със закуски, плюс транспорт:

• В периода 2 - 5 Април - за 119лв на човек;
• В периода 9 - 12 Април - за 119лв на човек;
• В периода 17 - 20 Април - за 119лв на човек;
• В периода 23 - 26 Април - за 119лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от Пловдив с комфортен автобус ***;
• Пътни и магистрални такси;
• 2 нощувки със закуски в хотел *** в Истанбул;
• Посещение на един от най-големите търговски центрове в Истанбул - мол Форум Истанбул;
• Посещение на Одрин и време за шопинг;
• Екскурзоводско обслужванe.

Допълнителни опции:
• Автобусна панорамна обиколка "На два континента" с местен екскурзовод, с посещение на желязната църква "Св. Стефан" и азиатската част - 30лв;
• Посещение на най-новия мол в Истанбул - Emaar с аквариума с подводна зоологическа градина, както и посещение на Watergarden İstanbul (светлинно шоу на пеещите фонтани) - 34лв;
• Входна такса за аквариума - 50 турски лири (15.61лв);
• Посещение на двореца "Долмабахче Сарай" - 50лв (с включен транспорт, местен екскурзовод на български език, входна такса за Долмабахче);
• Посещение на небостъргача "Сапфир" с билет за SkyRIDE 4D кино Истанбулския Манхатън - симулация на полет с хеликоптер и 360 градуса панорамна площадка - 44лв;
• Разходка с корабче по Босфора "Разходка между два континента" - 34лв;
• "Gar Musichall" (традиционно турско заведение с шоу програма) - 60лв;
• Романтична разходка с вечеря на яхта на Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство - 90лв.

Програма:

1 ден
В 20:30ч тръгване от Пловдив от спирката на банка ОББ срещу хотел Тримонциум по посока Хасково - Харманли. Преминаване на ГКПП Капитан Андреево.

2 ден
Пристигане в Истанбул сутринта - бивша столица на три империи, прочут със своите великолепни забележителности. Настаняване в хотел (ако е възможно веднага. Ако няма свободни стаи в момента, настаняването е след 14:00ч). По желание и срещу допълнително заплащане панорамна обиколка на Истанбул "На два континента" с местен екскурзовод, с посещение на желязната църква "Св. Стефан" и азиатската част, плюс хълма Чамладжъ и бонус - посещение на парка Емирган. През въжения мост над Босфора се преминава от Европейската в Азиатската част - от един континент на друг. Ще имате възможност да се любувате на много стари вили, летни дворци и резиденции, някогашни рибарски селища, превърнати днес в най-изисканите и скъпи жилищни райони. Преминава се покрай Бейлербей (втория дворец край Босфора, използван най-често като резиденция на почетни чуждестранни лица). Бонус - посещение на Хълма Чамладжъ с надморска височина 263м. Ще ви предложи прекрасна панорама на Мраморно море и Принцовите острови, на историческия полуостров и Босфора. На чаша кафе ще съзерцавате величествената гледка, откриваща се пред очите ви, доказваща още веднъж колко величествена е майката природа. Ще имате 30 минути почивка за снимки на великолепната панорама към Европейската част на Истанбул. Връщането към Европейската част става през първия мост над Босфора, квартала Бешикташ (един от първите заселени райони край Босфора), покрай двореца Долмабахче, кулата Галата и моста Галата над Златния рог (заливът, който разделя европейската част на града на Нова и Стара част). Посещение и разглеждане на българската църква "Св.Стефан". Построена е на самия бряг на Златния рог в средата на XIX век. Отдалеч привлича поглед невероятно красивата украса на фасадата, но не всички знаят, че цялата конструкция е излята от чугун. Затова я наричат "Желязната църква". Тя е единствената православна желязна църква в света. Храмът се състои от железни елементи с общо тегло 500 тона, сглобена на принципа на Айфеловата кула. Всички елементи са захванати към основите с около четири милиона болтове, гайки и нитове. От дърво е само част от конструкцията в основата и иконостасът. Храмът е докаран на части с влак до Триест и оттам с кораб до Истанбул. Същите инженери са изработели още две идентични на тази църкви, които били за Австралия и Румъния. Първата потъва в морето по време на транспорта, а втората е унищожена при бомбардировка. Иконостасът на храма и камбаните за изработени в Русия. След 7-годишен ремонт, църквата е открита за посещение на 07.01.2018г. Панорамната ви обиколка продължава с посещение на Парка Емирган.

Паркът Емирган е един от най-големите обществени паркове в Истанбул, известен с пролетните си композиции от лалета. Намира се на хълм в европейската част на Истанбул. Мястото е било парк още по време на Източно римската империя, известен като "Кипарисовата гора", тъй като по това време е имало основно дървета кипариси. В момента паркът заема площ от 470000кв.м, от всички страни е ограден с каменни стени и има страхотна гледка към Босфора в горната си част. Фестивалът на лалетата се разгръща из целия град, но тук са най-впечатляващите композиции. Целият парк сякаш е нарисуван от огромната четка на невидим художник. Реки и килими от лалета се простират под все още неразлистените дървета. Пъстри дъги, вълни, кръгове и красиви фигури, сътворени от пролетното цвете, привличат погледа. Декоративните басейни, езера и трите павилиона (палати), които са наименувани по баграта на фасадата си - "Бял", "Жълт" и "Розов", се съчетават органично с окръжаващата ги цветна палитра. Палатите са превърнати в китни ресторанти и кафенета, от които посетителят може да се наслаждава на приказните гледки наоколо. Сенчестите пътеки, масите за пикник, детските и спортни площадки правят парка едно от най-любимите места за отдих на жителите и гостите на Истанбул. А от върха на хълма се разкрива великолепна панорама към Босфора. Но най-прекрасните спомени, с които човек може да си тръгне от тук, си остават изпъстрените с лалета пейзажи.

Настаняване в хотела. Свободно време. Следобед по желание и срещу допълнително заплащане, отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част на града, където, ще посетите най-новия мол в Истанбул - Emaar. В аквариума с подводна зоологическа градина, ще може да видите 7 различни тематични сектора с над 20000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводния стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините. Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria;Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и др.

Свободно време за шопинг и продължаване към Watergarden İstanbul, с доплащане - където, ще наблюдавате светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за най-големият басейн в Европа.

Свободно време. Връщане в хотела, като ще минете отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имате възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. Връщане в хотела.

По желание срещу допълнително заплащане:
Романтична разходка с вечеря на яхта на Босфора - шоу програма с DJ, традиционни фолклорни танци, представление с ориенталски танци, песни и много забава. Богато меню: салата - ордьовър или т.нар. мезета, сезонна салата, основно ястие - прясна риба или пилешко, сезонни плодове за десерт или турски сладкиш с прекрасното турско ароматно кафе... На човек се предлагат неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки!

Или

Вечеря в местен ресторант -"Gar Мusichall", с богата атракционна програма, ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време или по желание и срещу допълнително заплащане разходка с корабче по Босфора - "Разходка между два континента". Ще се насладите на красота и романтика между два континента. Ще минете под моста "Ататюрк", свързващ Европа с Азия, както и покрай двореца "Долмабахче" и край много луксозни къщи, резиденции и хотели, разположени по Босфора. Новият султански дворец "Долмабахче", "Чираган Палас" - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът "Ортакьой" - любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости "Румели Хисар" и "Анадолу Хисар", летният султански дворец "Бейлербеи", Кулата на девицата и др. Пригответе се за снимки или просто се насладете на момента, отпускайки глава на рамото на любим човек. Едно от най-прекрасните изживявания в Истанбул. Един час ще пътувате покрай Европейския бряг на Босфора и един час обратно по Азиатския бряг. Ще се насладите на отблясъците на слънцето по фасадите на най-красивите дворци в Истанбул, ще минете под междуконтиненталния мост Босфора и ще стигнете до най-тясното място на пролива. Екскурзоводската беседа е на микрофон, чува се навсякъде и можете спокойно да се движите по двете палуби на кораба, да пийнете чашка турски чай или турско кафе, както и бира, безалкохолни напитки. Около вас ще кръжат чайки, а слънцето и вятърът ще ви напомнят, че всичко това е истинско и не сънувате...

По желание и срещу допълнително заплащане посещение на най- красивият султански дворец "Долмабахче Сарай". Невероятно красив, впечатляващ и пищен, дворецът Долмабахче е една от най-впечатляващите забележителности на Истанбул. Долмабахче ще остане завинаги в историята като сграда на последният султан на Османската империя и на първият президент на Турция. Палатът е издигнат на европейският бряг на Босфора. Злато, сребро, порцелан, кристал, разкош, пищност, орнаментика, знаменити личности, важни събития, това са само много малка част, с която може да се опише "градината" (на турски "bahce" е градина), наречена Долмабахче. Построяването е коствало на империята 5 милиона златни турски лири или за да си го представите по- добре 35 тона злато. Дворецът притежава и най-голямата колекция от полилеи, като най- големият е избработен в Англия, тежи 4.5 тона и има 664 крушки. Богатствата, които ще видите в Долмабахче, включват прочутото Кристално стълбище, стаи на благородници, зали за приеми, скъпи килими, скулптури - истинска съкровищница. Не пропускайте и градините на двореца, както и колекцията с часовници, която се намира в павилион в двора.

По желание и срещу допълнително заплащане , екскурзия до небостъргача "Сапфир" и SkyRIDE 4D - изумителна симулация на полет с хеликоптер над цял Истанбул. Посещение на небостъргача "Сапфир" - най-високата жилищна сграда в Европа, първата екологична сграда на Турция нареждаща се сред най - високите сгради в света. Извисява се на 64 етажа с 174 апартамента. Вертикалните градини правят сградата уникална, двойната фасада позволява достъпа на чист въздух. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите с асансьор до панорамната площадка където дъхът ви ще спре, Истанбул е в краката ви! Открива се невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса - Все едно сте господар на света. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE - 4D кино: ще "пътувате" с хеликоптер и ще посетите Синята джамия, Св. София, Хиподрума и още, а краката ви ще се мият в Босфора. Всеки, качил се на върха на Сапфир, трябва да изпита това удоволствие.

Връщане в хотела. Свободно време. За тези, които желаят, вечерта продължава!

По желание срещу допълнително заплащане:
Романтична разходка с вечеря на яхта на Босфора - шоу програма с DJ, традиционни фолклорни танци, представление с ориенталски танци, песни и много забава. Богато меню: салата - ордьовър или т.нар. мезета, сезонна салата, основно ястие - прясна риба или пилешко, сезонни плодове за десерт или турски сладкиш с прекрасното турско ароматно кафе... На човек се предлагат неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки!

Или

Вечеря в местен ресторант - "Gar musichall", с богата атракционна програма, ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи. Нощувка.

4 ден
Закуска. Напускане на хотела. Посещение на един от най-големите търговски центрове на Истанбул - Форум Истанбул с възможност с доплащане за посещение на най-големия аквариум в Европа - Аквариум TurkuaZoo или Sea Life (срещу заплащане на входна такса). Влизайки в аквариума, ще можете да се разходите измежду над 20 хиляди вида морски обитатели, сред които и пет тигрови акули. Разположен на територия от 8000кв.м, аквариумът разполага с един от най-дългите подводни тунели - 80 метра, който дава възможност за 270-градусова панорама. А в самия търговски център ще имате възможност да напазарувате от стотици световноизвестни марки, хранителен хипермаркер и хипермаркет за интериорни решения IKEA. Отпътуване за България. Посещение на Одрин. Възможност за посещение на одрински базари за покупки на ниски цени на перилни препарати, баклава, локум, маслини и домашни потреби. Свободно време. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в Пловдив.
Прочети още

Офертата е публикувана на

24.12.2019г. преди 4 години

Преглеждания

9 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 119лв
Към офертата

Дестинации

Турция 118

Тръгване от

Пловдив

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

6 бр.

Престой

2 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

30лв/ден

Валидност на ваучера

от 24 Дек до 08 Апр 2020

Предоставена от

Дрийм Тур

Изминали оферти

Екскурзия до Лефкада през Май, Юни или Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 5 бр. 3 нощувки 33 дни 54лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 28 Януари до 30 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 19 бр. 2 нощувки 50 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Февруари до 20 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун, Метеора и Паралия Катерини през Юни! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 2 нощувки 33 дни 56лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 31 Май 2019г.
Към офертата
Майски празници в Истанбул, Одрин и Чорлу! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на новия аквариум
Турция 47 бр. 2 нощувки 61 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 20 Май 2019г.
Към офертата
Last minute за Великден на остров Лефкада! 3 нощувки със закуски в Хотел Avra Beach**, плюс транспорт
Гърция 4 бр. 3 нощувки 17 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 3 Април до 22 Април 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за круиз
Гърция 5 бр. 5 нощувки 55 дни 77лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 15 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Лефкада през Май, Юни или Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 31 бр. 3 нощувки 89 дни 46лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 30 Август 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада през Юни! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 8 бр. 5 нощувки 33 дни 67лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 10 Юни 2019г.
Към офертата
За 24 Май до Синая и Букурещ! Екскурзия с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Румъния 3 бр. 2 нощувки 10 дни 46лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 17 Май 2019г.
Към офертата
През Юни в Паралия Катерини! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 5 нощувки 23 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Май до 3 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Юни! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 20 бр. 2 нощувки 44 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 21 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул, Одрин и Чорлу! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на новия аквариум
Турция 36 бр. 2 нощувки 90 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 30 Август 2019г.
Към офертата
Уикенд екскурзия до Русе и Букурещ! Нощувка със закуска, плюс транспорт
Румъния 1 нощувка 88 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Май до 30 Август 2019г.
Към офертата
Почивка на остров Лефкада през Септември! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 13 бр. 5 нощувки 90 дни 65лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Май до 23 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 8 бр. 2 нощувки 9 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Май до 20 Май 2019г.
Към офертата
Приказно пътешествие до о. Лефкада през Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт
Гърция 13 бр. 3 нощувки 90 дни 52лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Май до 15 Август 2019г.
Към офертата
Почивка на Мраморно море в Турция! 3 нощувки със закуски и вечери в Хотел Grand goldotel 3+* в Кумбургаз, плюс транспорт
Турция 6 бр. 3 нощувки 62 дни 65лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Май до 22 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Септември! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 3 бр. 2 нощувки 24 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 5 Септември 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Паралия Катерини и Солун! 5 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 4 бр. 5 нощувки 9 дни 55лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Юни до 9 Юни 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Солун и Паралия Катерини през Септември! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Метеора
Гърция 45 бр. 2 нощувки 63 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 24 Юни до 5 Септември 2019г.
Към офертата