Оферти за хапване наблизо

Бутикова горяща торта с ваша снимка и вкус по избор
София 1 бр. 8 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Март до 18 Юли 2024г.
Към офертата
Торта пистачио
София 1 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Април до 3 Юни 2024г.
Към офертата
Бенто торта за специален повод с надпис по избор
София 1 бр. 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Април до 3 Юни 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Комедията "Кашонът" - на 20 Май, в Младежки театър
София 6 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
20 Май 2024 (Понеделник)
Към офертата
Представлението "Покана за вечеря" - на 15 Май, на Камерна сцена в Младежки театър
София 4 бр. 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
15 Май 2024 (Сряда)
Към офертата
Боряна Братоева и Петър Антонов в постановката "Място, наречено Другаде" - на 5 Юни, в Младежки театър "Николай Бинев"
София 12 бр. 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
5 Юни 2024 (Сряда)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 83 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 70 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 25 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 22 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Опознай Дубай по случай Празника на жената! 5 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт и обзорна обиколка

Търсите изгодна оферта за Дубай? Караджъ Турс има топ предложение за вас, което не е за изпускане! Грабнете ваучер и посетете Обединените арабски емирства още идната пролет!

Екскурзия до Дубай на 6 - 11 Март: с 5 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт - за 1100лв на човек.

Офертата включва:
• Самолетен билет София - Дубай - София и включени летищни такси с Флай Дубай;
• 1 брой салонен багаж до 7кг с размер 56х45х25см на борда на самолета;
• Чекиран багаж 20кг;
• 5 нощувки със закуски в хотел 3* в Дубай;
• Обзорна обиколка на Дубай с местен екскурзовод и посещение на Рамката;
• Представител от туроператора в Дубай;
• Обслужване от професионални, лицензирани гидове по време на екскурзиите в Дубай.

Офертата не включва (задължително доплащане):
• Такса "Туристически Дирхам" в Дубай - 10 дирхама на ден, на помещение (заплаща се лично от туриста при настаняване хотела).

Допълнителни опции (по желание и с доплащане):
• Посещение на Магическите градини (трансфер и входна такса, (при минимум 10 желаещи) - 68лв;
• Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина (при минимум 10 желаещи) - 127лв;
• Вечеря в хотел Армани 5* (при минимум 10 желаещи) - 254лв;
• Посещение на Бурж Кхалифа и Дубай Мол (при минимум 10 желаещи) - 125лв;
• Джип сафари в пустинята (при минимум 10 желаещи) - 117лв;
• Екскурзия до Абу Даби с включено посещение на Лувъра (при минимум 10 желаещи) - 127лв.

Програма:

Ден 1
Среща на летище София, Терминал 2, в 11:30ч с водача на групата, който ще ви придружава по време на цялото пътуване. Полет за Дубай в 14:10ч с авиокомпания Флай Дубай. Пристигане на летище Дубай Интернешънъл Еърпорт в 20:55ч. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Панорамна обиколка на Дубай - екскурзията ще ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на Емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Ще имате възможност да посетите стария район Бастакия (Bastakiya). Това е всъщност тази част на Дубай, където се намират най-старите постройки и крепостни стени на града. Тук ще видите специфичните за арабския свят вятърни кули за охлаждане, които стърчат над всяка къща и играят ролята на естествени климатици. Ще направим кратка разходка и по Форт Ал Фахиди. Посещението на новата част на Дубай, ще разкрие пред очите ви поредица от архитектурни фантазии, превърнати в реалност - интересен контраст между уважаваните стари традиции и ултрамодерния лукс и много цветя в сърцето на пустинята. По време на обиколката ще посетим една от най-новите забележителности на Дубай - "Рамката" (Frame Dubai), която бе открита официално на 1 януари 2018г в красивия парк Zabeel. Проектът разказва историята на миналото, настоящето и бъдещето на Дубай. Двете 150-метрови стъклени кули са свързани с 93-метров частично прозрачен мост, където посетителите могат да се насладят на забележителна 360-градусова панорама на града. Северът показва забележителностите на стария Дубай - Дейра и Бур Дубай, а на юг се ще видите модерните търговски центрове и популярните небостъргачи. В обиколката ще имате възможност и да разгледате крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah), най-високия небостъргач в света Бурж Кхалифа (Burj Khalifa) и 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Турът ще продължи с посещение на Мадинат Джумейра (Madinat Jumeirah) или както го наричат - "Арабската Венеция". Там ще имате свободно време за романтични снимки и кратка почивка. След това ще се отправим към изкуствения остров Палм Джумейра (The Palm Jumeirah), като ще имаме възможност да видим и снимаме великолепната арка на луксозния хотел "Atlantis The Palm". Ще посетите също и новия бляскав квартал Дубай Марина (Dubai Marina), като ще спрем за фото-пауза до забележителния спираловиден небостъргач с 90-градусово усукване - КайЕн Тауър.

Свободно време или екскурзия по желание един от посочените варианти:
• По желание около 19:30ч - вечеря в хотел Армани 5*. Поглезете се с романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в кулата "Бурж Халифа". Всичко в обзавеждането е създадено с много внимание към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия от Италия, специалитети от Тоскана, традиционни рецепти от индийската кухня, тапас и японска гурме кухня с прекрасна гледка към Танцуващите фонтани на Дубай. Вечерята е в ресторант Mediterraneo, разположен на първия етаж.

• По желание около 19:30ч - посещение на Бурж Кхалифа и Дубай Мол. Изключително усещане е да се изкачите на върха на най-високата конструкция, строена някога. Със своите 828м и 206 етажа, последният от които на 626-тия метър, Кулата на Халифа, както в превод от арабски означава Burj Khalifa, държи рекорда "най-" за постижения в повече от 14 категории. В най-високата си точка кулата се люлее хоризонтално, като прави трептения с дължина 1.5 метра.

Турът ще започне с разглеждане на Дубай Мол, най-големият в света търговски център, част от комплекса Бурж Кхалифа. Ще видите някои от забележителните му притежания, като огромната стена на Аквариума на Дубай, най-голямата ледена пързалка, Стената на гмуркачите и други, а след това най-бързият асансьор в света ще ви качи за 124 секунди до 124-ти етаж, където се намира обсерваторията "На върха" (At the Тop). А после какво ви очаква? Нямат край "най" чудесата на Дубай. Великолепието на Танцуващите фонтани, жива вода на фона на забележителна музика и феерия от светлини, дори и да не споделим с вас рекордните постижения на създателите на фонтаните, това няма да ви попречи да настръхнете от магичното усещане, което създава танцуващата вода.

Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг или екскурзия по желание и с доплащане - джип сафари в пустинята. Тази екскурзия е перлата в короната на вълнуващите приключения в Дубай. Неописуемо удоволствие ще ви достави това офроуд преживяване, тази дива езда по червените пясъчни дюни. Срамежливо залязващото слънце ще добави мека светлина и романтика, а пустинният пейзаж ще ви приканва да навлезете все по-дълбоко и по-дълбоко в сърцето на пустинята. Ще спрете сред червените дюни, за да опитате вкуса на арабското кафе и гостоприемството към странника. След залеза на слънцето ще пристигнете в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята под открито небе. Тук ще може да нарисуват ръцете ви с къна, да пушите шиша (наргиле), да яздите или просто да се снимате с камила - всичко това на фона на арабска музика и бели денс.

Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг или екскурзии по желание и с доплащане:
• Посещение на Магическите градини (трансфер и входна такса), при минимум 15 записани туристи. Ще се насладите на най-големите вертикални и хоризонтални градини в света с около 45 млн. цветя разположени на 72 кв. км площ, омайващи със своята красота и разнообразие. Градините са вписани в Книгата на Гинес за най-дълга стена от цветя. Ще имате и свободно време за разходка сред цветните композиции, кафе и снимки.

• Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина около 19:00ч -
двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Ще останете впечатлени от пищно осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множеството 5-звездни хотели с интересна архитектура и Палмата Джумейра. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки.
Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг или екскурзии по желание и с доплащане:
• Екскурзия до Абу Даби с включено посещение на Лувъра. Само преди 80 години Абу Даби не е много повече от рибарско пристанище, кацнало върху един остров в непосредствена близост до континента, известно с ловците си на перли. Днес Абу Даби - столицата на Емирствата, грабва с лежерната омая на белия пясък, тюркоазени води, подреденост и отново блестящи архитектурни постижения. Абу Даби е най-голямата от седемте перли в огърлицата на Обединените Арабски Емирства и се намира само на около 100км от Дубай. Още на влизане в града ще посетите о-в Яс (Yas Island) - известен с пистата си за Гран При на Формула 1 (не е включено посещение на пистата). Изградено на изкуствен остров, на 12км от столицата на ОАЕ, спортното съоръжение е много повече от писта за моторни състезания. Построена за по-малко от две години, тя предлага едни от най-добрите условия, както за работа на екипите, така и за зрителите - петте основни трибуни, предвидени за 50 000 зрители са изцяло покрити. Кратко свободно време за разходка в Яс Мол (Yas Mall) и фирмените магазини на развлекателния парк Ferrari World.

След което се отправяме към най-новия музей в Абy Даби - Лyвъpа, който е пъpвият клон на cветовноизвестния мyзей извън Фpанция. Модернистичният музей, чиято архитектура е вдъхновена от арабските медини (квартали), обхваща 55 постройки с идеята за "универсален музей" белите му стени улавят отражението на водата на Персийския залив. Посещението на столицата няма да е пълноценно ако не посетим и новооткрития архитектурен и културен феномен: Лувърът в Абу Даби. Модернистичният музей, чиято архитектура е вдъхновена от арабските медини (квартали), обхваща 55 постройки. Белите им стени улавят отражението от водата на Персийския залив. За разлика от други музеи, подредбата в които е според стилове или цивилизации, Лувърът в Абу Даби обединява универсални теми и междукултурни влияния - от праисторически времена до наши дни. Посетителите ще видят приютени на едно и също място страница от син Коран от 9-и век, йеменска Тора от 1498г, будистка Сутра, два тома от готическа Библия от 13-и век. Звездата сред експонатите е творбата "Прекрасната Ферониера" на Леонардо да Винчи, предоставена назаем от Лувъра в Париж. Общо 300 произведения на изкуството са предоставени на филиала в Абу Даби от 13 музея във Франция. Сред тях е и автопортрет на Ван Гог. Ще разгледате и импозантния хотел Емирейтс Палас (Emirates Palace) (фото стоп отвън), построен в типичен арабски стил с архитектура, напомняща дворец от приказките. Ще имате възможност и да се насладите на великолепието на бялата джамия Шейх Зайед. Ще имате шанс да посетите и да изпитате красивото усещане за широта, простор и бяло спокойствие. Джамията е кръстена на първият президент на Обединените Арабски Емирства шейх Зайед бин Султан Ал Нахаян, чиято гробница също се намира там. Дизайнът на джамията е вдъхновен от мавританската и монголската храмова архитектура и по-специално от джамията Хасан II в Казабланка и Бадшахи в Лахор, повлияла пряко в разпределението и разположението на купола. Нейните извити арки символизират мавританската архитектура, а минаретата са класически арабски. Интериора и екстериора на Голямата джамия най-добре се описват като смесица от арабски, мавритански и монголски стил.
Нощувка.

Ден 6
Закуска. Освобождаване на хотела около 06:30 часа. Трансфер до Дубай Интернешънъл Еърпорт за полет до София в 09:40ч. Пристигане на летището в София в 13:35ч.
Прочети още

Офертата е публикувана на

14.12.2019г. преди 4 години

Преглеждания

10 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 1100лв
Към офертата

Дестинации

ОАЕ 20

Тръгване от

София

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

2 бр.

Престой

5 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

183лв/ден

Валидност на ваучера

от 14 Дек до 06 Фев 2020

Изминали оферти

Лятна SPA почивка край Истанбул! 2 нощувки със закуски в Kumburgaz Marin Princess***** - на брега на морето
Турция 2 бр. 2 нощувки 27 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Януари до 20 Юли 2019г.
Към офертата
Пролетна екскурзия до Албания! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт и посещение на Скопие и Охрид
Македония, Албания 2 бр. 3 нощувки 40 дни 56лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Февруари до 4 Май 2019г.
Към офертата
Почивка в Бодрум през Май! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Tiana Beach Resort 4*, плюс самолетен и автобусен транспорт
Турция 3 бр. 7 нощувки 27 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Февруари до 17 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Анкара, Кападокия, Кония и Истанбул! 5 нощувки със закуски, плюс 4 вечери и транспорт
Турция 14 бр. 5 нощувки 28 дни 68лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 28 Февруари до 13 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Италия, Франция, Монако и Испания със 7 нощувки, закуски, 3 вечери и транспорт
Италия, Франция, Испания, Монако, Словакия, Сърбия 3 бр. 7 нощувки 43 дни 70лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 28 Февруари до 3 Май 2019г.
Към офертата
Караджъ Турс
Екскурзия до Италия, Франция, Монако и Испания със 7 нощувки, закуски, 3 вечери и транспорт
Италия, Франция, Испания, Монако, Словакия, Сърбия 7 нощувки 43 дни 70лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 770лв
Екскурзия до Анкара, Кападокия, Коня и Истанбул! 5 нощувки със закуски и 4 вечери, плюс транспорт
Турция 8 бр. 5 нощувки 69 дни 75лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Март до 9 Октомври 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Сиде, Анталия! 7 нощувки на база All Inclusive в Venus Hotel****, плюс самолетен транспорт
Турция 7 нощувки 48 дни 95лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 13 Март до 9 Май 2019г.
Към офертата
През Май в Сиде, Анталия! 7 нощувки на база All Inclusive в Dream World Aqua Hotel*****, плюс самолетен транспорт
Турция 6 бр. 7 нощувки 33 дни 98лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Март до 9 Май 2019г.
Към офертата
За Фестивала на лалето в Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел 4* с ползване на басейн и сауна, плюс транспорт
Турция 80 бр. 2 нощувки 30 дни 34лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Март до 20 Април 2019г.
Към офертата
Пролетна SPA почивка край Истанбул! 2 нощувки със закуски в хотел на брега на морето
Турция 2 бр. 2 нощувки 43 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Март до 7 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Анкара, Кападокия, Кония, Акшехир, Ескишехир, Бурса, Ялова и Истанбул! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 27 бр. 4 нощувки 22 дни 53лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 28 Март до 4 Юли 2019г.
Към офертата
Пролет в Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 52 бр. 2 нощувки 51 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 27 Май 2019г.
Към офертата
Пролет в Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт от Варна и Бургас, и посещение на Одрин
Турция 58 бр. 2 нощувки 23 дни 31лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 27 Май 2019г.
Към офертата
Last minute екскурзия до Малта! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт
Малта 2 бр. 3 нощувки 20 дни 125лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 30 Април 2019г.
Към офертата
Лятна SPA почивка край Истанбул! 2 нощувки със закуски в Kumburgaz Marin Princess***** - на брега на морето
Турция 33 бр. 2 нощувки 90 дни 58лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Април до 20 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Анкара, Кападокия, Кония и Истанбул! 5 нощувки със закуски, плюс 4 вечери и транспорт
Турция 12 бр. 5 нощувки 43 дни 68лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Април до 13 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Анкара, Кападокия, Кония, Акшехир, Ескишехир, Бурса, Ялова и Истанбул! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 27 бр. 4 нощувки 54 дни 53лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 4 Юли 2019г.
Към офертата
Last Мinute екскурзия до Испания! 7 нощувки със закуски, обеди и вечери с напитки в Ла Манга Дел Мар Менор, плюс самолетен транспорт
Испания 4 бр. 7 нощувки 10 дни 81лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Април до 10 Май 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Барселона и Коста Брава! 7 нощувки със закуски, обеди и вечери, плюс самолетен транспорт
Испания 8 бр. 7 нощувки 18 дни 84лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Април до 13 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Италия през Май! 7 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Италия 7 нощувки 10 дни 72лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Април до 4 Май 2019г.
Към офертата