Оферти за хапване наблизо

Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 14 бр. 4 бр. 10 бр. 92 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата
Ръчно декорирани меденки - великденски яйца със 7 подправки
София 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 30 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Съберете отбор и участвайте в Harry Potter Quiz - на 23 Април, в Клуб Rock'n'Rolla
София 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
23 Април 2024 (Вторник)
Към офертата
Самостоятелна пешеходна еднодневна екскурзия в София - с аудио гид на 7 езика
Валидност на ваучера:
от 19 Януари до 1 Октомври 2024г.
Към офертата
Творческа вечер: 3 часа рисуване върху платно, плюс 2 чаши вино и минерална вода
София 126 бр. 43 бр. 34 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Март до 26 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 78 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 67 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Ранни записвания за Москва и Санкт Петербург през 2020г! 7 нощувки със закуски и 4 обяда, плюс самолетен транспорт

Впечатляваща архитектура, "богатство" във всеки детайл и най-вече изключителна атмосфера - това е Русия! Изживейте своята приказка - с Дрийм Холидейс!

Екскурзия до Москва и Санкт Петербург: 7 нощувки със закуски и 4 обяда, плюс самолетен транспорт:

• В периода 17 - 24 Април - за 2100лв на човек;
• В периода 22 - 29 Май, 12 - 19 Юни или 10 - 17 Юли - за 2400лв на човек;
• В периода 24 - 31 Юли, 14 - 21 Август или 28 Август - 4 Септември - за 2240лв на човек;
• В периода 11 - 18 Септември - за 2150лв на човек.

Офертата включва:
• Самолетен билет София - Москва - София, с включен чекиран багаж до 23кг и 8кг ръчен багаж;
• 3 нощувки със закуски в 3* хотел в Москва;
• 4 нощувки със закуски в 3* хотел в Санкт Петербург;
• 4 обяда по време на екскурзионни дни 2, 3, 6 и 7;
• Екскурзовод на български език;
• Слушалки за превод на български по време на екскурзиите и в музеите;
• Входни такси за упоменатите обекти, включени в програмата;
• Панорамна обиколка на Москва с автобус;
• Екскурзия до Кремъл;
• Екскурзия до Третяковска галерия;
• Екскурзия из най-хубавите Московски метростанции и Стари Арбат;
• Екскурзия до Коломенское с вход за двореца;
• Билет за скоростен влак Москва - Санкт Петербург - Москва, икономична класа;
• Панорамна обиколка с много спирки на Санкт Петербург - Москва;
• Екскурзия до Царско село (днешен Пушкин) с посещение на Екатерининския дворец и парк;
• Екскурзия до Петерхоф, без включен вход за двореца;
• Екскурзия до Ермитажа с посещение на най-известните зали на Зимния дворец;
• Екскурзия до църквата "Възкресение Христово".

Офертата не включва (задължително доплащане):
• Виза за Русия - 120лв - необходим задграничен червен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България и 1 паспортна цветна снимка;
• Бакшиши за екскурзовод и шофьор.

Допълнителни услуги и мероприятия:
• Допълнителни екскурзии по желание;
• Вечери в хотелите по програмата;
• Входни такси на посещаваните обекти - Вход за двореца Петерхоф - 1000 рубли (27.66лв).

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от летище София с полет на Bulgaria Air в 15:55ч. Кацане в Москва на летище Шереметиево в 18:40ч, терминал F. Посрещане от български екскурзовод и трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2 ден
Закуска. Среща с екскурзовода в лоби бара на хотела в 09:00ч. Панорамна обиколка на Москва с автобус: Храм Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи. Посещение на Червения Площад - политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а - най-старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин. В 13:00 - 14:00ч обяд в местен ресторант. И след това продължавате с екскурзия по територията на Кремъл. Кремъл е бил построен по заповед на Княз Юри Дългоруки през 1156г като дървена крепост. Оттогава е дострояван многократно. Сегашният си вид получава през XV век под ръководството на италиански архитекти, след като седалището на Православната църква е преместено в Москва. Посещение на Катедралния площад, ограден от катедралите Успенски събор, Камбанарията "Иван Велики", Благовещенски събор, Катедралата "Архангел Михаил" и Катедралата на Дванадесетте апостола. Това са най-известните отворени за посетители храмове. Кремъл представлява един от най-добрите примери за съчетание между типични руски храмове и средновековна архитектура. Известни са също така и най-голямото оръдие "Цар топ" и най-голямата камбана "Цар камбана", направени за удоволствие на руските царе.

Посещение на Алмазен фонд в Московски Кремъл. Експозиция представлява уникална колекция на скъпоценности на Императорска фамилия, включително там се намират Голяма и Малка императорски корони. Отпътуване за хотела. Свободно време. Нощувка.

3 ден
Закуска в хотела. Среща с екскурзовода в лоби бара на хотела в 10:00ч. Посещение на Третяковската галерия - една от най-богатите художествени галерии в Русия, където могат да се видят картини на най-известните руски художници. В 12:30 - 13:00ч обяд в местен ресторант. Екскурзия с метро до Стари Арбат - една от основните забележителности на Москва, пешеходна улица с много сувенирни магазини, кафета и старинни сгради. Историята на Арбат започва преди 500 години и обликът ѝ се променя до края на 19 в. Екскурзията приключва към 17:00ч. Връщане в хотела с Московското метро, попътно ще се насладите на уникалните и богато украсени станции на метрото по линия "Кольцевая". Нощувка.

4 ден
Закуска в хотела. Среща с екскурзовода в лоби бара на хотела в 10:00ч. Освобождаване на хотела и отпътуване за Коломенское. Посещение на Дворец-лятна резиденция на руските царе - най известен от тях е Алексей Федорович Романов. Изцяло направен от дърво, с типично руски орнаменти от злато, той много впечатлява с украсата си. Беседа в двореца, разглеждане на мъжката част на Двореца. В 12:30-13:00ч свободно време за обяд в парка на комплекса - заплащане на място. Отпътуване от Коломенское и трансфер до Ленинградската гара в Москва. Отпътуване за Санкт Петербург с високоскоростен влак - Сапсан 15:30 - 19:16ч - пътуването ще продължи около 4 часа със скорост 250км/ч. Пристигане в Санкт Петербург и настаняване в хотела. Свободно време в Санкт Петербург.

Вечеря в Литературното кафене срещу допълнително заплащане - известен ресторант, който се намира в сърцето на града, на ъгъла на Невски проспект и кея на река Мойка, от който тръгва на дуел А.С.Пушкин и е бил смъртоносно прострелян от Дантез. Тук ще опитате кухнята от това време, и ще се потопите в атмосферата на Петербург от 19 век, слушайки руски романси и музика на живо. Нощувка.

5 ден
Закуска. Среща с екскурзовода в лоби бара на хотела в 09:00ч. Панорамна обиколка на Санкт Петербург, по време на която ще се насладите на най-ценните паметници на богатата история на града и оригиналната архитектура, грижливо съхранена, като част от световното културно наследство. Посещение на Площада на изкуствата, заобиколен от три музея и четири театъра, Дворцовия площад, Василевски остров и Невски проспект и крепостта "Петър и Павел". Свободно време за обяд от 13:00 до 14:00ч, с доплащане. Свободно време в центъра на града. Нощувка.

6 ден
Закуска. Среща с екскурзовода в лоби бара на хотела в 09:00ч. Отпътуване за Eкатерининския дворец и парка в Царско село. Паркът на Летния дворец е един от най-красивите паркове на бившите резиденции на руските императори. Тук можете да усетите атмосферата на кралския начин на живот в целия му блясък. Трудно можете да си представите, че дворецът е възстановен напълно само преди няколко години. Реставрацията приключва с легендарната "Кехлибарена стая", изчезнала мистериозно по време на Втората Световна Война. Свободно време за обяд в 13:00-14:00ч. Посещение на Петергоф - този поразяващ въображението архитектурен ансамбъл от дворци и паркове, възникнал в южния край на Финския залив около лятната резиденция на император Петър Велики, е наричан Петродворец. Сред великолепните дворци и паркове са разположени 176 фонтана с най-различни размери, форми и стилове. Дворецът превъзхожда по великолепие френския Версай и е наричан "Столицата на фонтаните". Свободно време в парка. Връщане в Санкт Петербург около 17:00ч. Нощувка.

7 ден
Закуска. Среща с екскурзовода в лоби бара на хотела в 09:00ч. Посещение на "Ермитажа". Безценната колекция на музея обхваща пет исторически сгради, най-забележителна от които е Зимният дворец - бившата резиденция на руската кралска фамилия. Стаите му, декорирани с мрамор и злато, са изящен декор за съкровищата на "Ермитажа". Колекцията на музея съдържа над 3 милиона експонати, сред които картини на Леонардо да Винчи, Рафаел и други известни творци. Свободно време за обяд в 13:00-14:00ч. След това ще посетите църквата "Възкресение Христово", една от най-големите забележителности на града, впечатляваща както с архитектурата си, така и с богатата си вътрешна декорация от изящни мозайки. Екскурзията приключва с трансфер до хотела около 17:00ч. Свободно време. Нощувка.

8 ден
Закуска. Среща с екскурзовода в лоби бара на хотела в 08:00ч. Отпътуване за Москва със скоростен влак Сапсан по разписание 09:00 - 13:00ч. Пристигане в Москва на обяд. Обяд по пътя за летището (не е включен в цената). Трансфер до Летище Шереметиево за полет до София в 19:35ч. Кацане в София в 22:30ч.
Прочети още

Офертата е публикувана на

28.10.2019г. преди 5 години

Преглеждания

23 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 2100лв
Към офертата

Дестинации

Русия

Тръгване от

София

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

3 бр.

Престой

7 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

263лв/ден

Валидност на ваучера

от 28 Окт до 11 Авг 2020

Предоставена от

Дрийм Холидейс

Изминали оферти

Екскурзия до Йордания! 7 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Йордания 7 нощувки 71 дни 281лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Март до 19 Август 2019г.
Към офертата
Опознай Йордания! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет от София
Йордания 6 нощувки 71 дни 306лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Март до 19 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Израел 11 бр. 3 нощувки 51 дни 220лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Март до 11 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Израел 12 бр. 3 нощувки 51 дни 220лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Март до 11 Септември 2019г.
Към офертата
Арабска приказка в Дубай! 7 нощувки със закуски в Хотел Ibis One Central***, самолетен билет и 5 включени екскурзии
ОАЕ 4 бр. 7 нощувки 77 дни 168лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 7 Ноември 2019г.
Към офертата
Посети Дубай! 7 нощувки със закуски в Хотел Ibis One Central***, плюс самолетен транспорт
ОАЕ 9 бр. 7 нощувки 77 дни 124лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Април до 7 Ноември 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за остров Мавриций! 7 нощувки със закуски и вечери или на база All Inclusive, плюс самолетен транспорт
Мавриций 2 бр. 7 нощувки 70 дни 326лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 24 Октомври 2019г.
Към офертата
Посети Тайланд! 7 нощувки със закуски на остров Пукет, плюс самолетен билет
Тайланд 3 бр. 7 нощувки 70 дни 181лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 30 Юни 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за екскурзия до остров Бали! 7 нощувки със закуски в хотел 4 или 5*, плюс самолетен транспорт
Индонезия 2 бр. 7 нощувки 70 дни 206лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 30 Юни 2019г.
Към офертата
Ранни записвания за екскурзия до Йордания! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Йордания 4 нощувки 43 дни 243лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Май до 11 Ноември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Израел 3 бр. 3 нощувки 83 дни 230лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Израел! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Израел 4 бр. 3 нощувки 88 дни 230лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Май до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от София
Кипър 5 нощувки 8 дни 182лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Юни до 19 Август 2019г.
Към офертата
През Септември или Октомври в Кипър! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет от Варна
Кипър 3 нощувки 8 дни 232лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Юни до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Посети Киев, Припят и Чернобил! 4 нощувки със закуски, плюс обяд, вечеря и самолетен транспорт
Украйна 4 нощувки 43 дни 296лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юни до 16 Август 2019г.
Към офертата
През Септември до остров Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Кипър 4 бр. 5 нощувки 20 дни 155лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Юни до 19 Август 2019г.
Към офертата
Септемврийски празници в Кипър! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от София
Кипър 5 нощувки 36 дни 155лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Юли до 19 Август 2019г.
Към офертата
През Септември и Октомври в Кипър! 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт от Варна
Кипър 3 нощувки 45 дни 210лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Юли до 24 Септември 2019г.
Към офертата
Новогодишни празници в Израел! Екскурзия с 3 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Израел 3 нощувки 46 дни 335лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Юли до 30 Ноември 2019г.
Към офертата
Посети Тайланд! 7 нощувки със закуски на остров Пукет, плюс самолетен билет
Тайланд 7 нощувки 40 дни 170лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Юли до 16 Октомври 2019г.
Към офертата