Оферти за хапване наблизо

Хапни вкусно! 1 килограм Хайдушка софра или Каруцарско мезе, плюс 2 пърленки
Стара Загора 16 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Февруари до 15 Юни 2024г.
Към офертата
2 големи пици по избор - за консумация на място или за вкъщи
Стара Загора 17 бр. 10 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Февруари до 15 Юни 2024г.
Към офертата
850гр плато за бира и компания - с ушички, дроб, бекончета, картофки и пърленка
Стара Загора 13 бр. 7 бр. 58 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Януари до 30 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

Комедийният Stand-Up спектакъл "Извънредно неудобно" на 18 Май, в Културен център "Стара Загора"
Стара Загора 57 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
18 Май 2024 (Събота)
Към офертата
Първото по рода си българско танцово шоу "НИНА" на 12 Май, в Културен център Стара Загора
Стара Загора 16 бр. 9 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
12 Май 2024 (Неделя)
Към офертата
Премиера на хитовата комедия "Съкровището на Силвестър" на 29 Април, в Културен център "Стара Загора"
Стара Загора 32 бр. 88:88:88 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
29 Април 2024 (Понеделник)
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

Посети Стара Загора: Нощувка със закуска - в единична или двойна стая, плюс безплатно настаняване с домашни любимци
Стара Загора 15 бр. 1 нощувка 40лв/ден 3 бр. 29 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Септември до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Релакс в Старозагорски минерални бани: 2 или 3 нощувки със закуски, плюс минерален басейн и релакс зона
154 бр. 2-3 нощувки 88:88:88 71лв/ден 31 бр. 48 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 12 Август до 30 Април 2024г.
Към офертата
Релакс в Старозагорски минерални бани: 2 или 3 нощувки със закуски и вечери за двама
6 бр. 2-3 нощувки 2 98лв/ден 6 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 21 Февруари до 30 Септември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Екскурзия до Малта през Октомври! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт

Еделвайс Травел ви кани на вълнуващо пътешествие до страната на рицарите - Малта! Не пропускайте да опознаете хилядолетната история на тази приказно красива островна държава!

Екскурзия до Малта: 4 нощувки със закуски и вечери в The St. George's Park Hotel***, плюс самолетен транспорт:

• В периода 8 - 12 Октомври - за 549лв на човек;
• В периода 22 - 26 Октомври - за 549лв на човек.

Офертата включва:
• Самолетни билети София - Малта - София, с включен ръчен багаж до 10кг (40х30х18см);
• 4 нощувки със закуски и вечери в Хотел The St. George's Park Hotel*** в Сейнт Джулианс;
• Трансфери летище - хотел - летище;
• Медицинска застраховка с 5000 евро покритие - ЗД Армеец;
• Представител от туроператора на български език (при група минимум от 15 туристи).

Офертата не включва:
• Градска такса - около 0.50 евро на човек на ден (заплаща се задължително на рецепцията на хотела);
• Застраховка "Отмяна на пътуване" (по желание);
• Чекиран багаж до 10кг - 32лв в посока, до 20кг - 50лв в посока, до 32кг - 77лв в посока (цената на багажа не е константна и е възможно за различните дати да е различна - заплаща се по желание);
• Wizz Priority (качване с приоритет на борда и право на допълнителен ръчен багаж с размери 55x40x23см) - 26лв в посока;
• Разходи от личен характер;
• Трансфери от вашия град до София и обратно;
• Туристическа обиколка на столицата Валета с местен екскурзовод на български (4 часа) - 29 евро;
• Билет за колекцията от Фламандски гоблени - 10 евро;
• Допълнителни екскурзии:
- Туристическа обиколка на столицата Валета с местен екскурзовод на български (4 часа) - 29 евро;
- Целодневна екскурзия "Остров Гозо" - 55 евро за възрастен, 30 евро за деца от 2 до 12 ненавършени години (за деца до 2 ненавършени години е безплатно), плюс 4.65 евро за фериботни билети;
- Целодневна екскурзия до "Остров Сицилия" - 138 евро за възрастен, 101 евро за деца до 12 ненавършени години;
- Полудневна екскурзия "Мдина Моста" - 29 евро за възрастен, 12 евро за деца от 2 до 12 ненавършени години.

Програма на пътуването и информация за хотела:

1 ден
Отпътуване от София в 21:00ч. Пристигане в Малта в 22:00ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободна вечер, вечеря (сух пакет), нощувка.

2 ден
Закуска. Туристическа обиколка на столицата Валета в 8:30ч с местен екскурзовод на български (с доплащане, 4 часа, самостоятелно прибиране до хотела). Изключително впечатляваща и красива, столицата на Малта, Валета, непременно трябва да бъде видяна от всеки пътешественик, посетил страната. Планирана и построена през 16 век, Валета е едно бижу на класическа Барокова архитектура. Въпреки многото промени през вековете, столицата е запазила своя чар и магнетизъм до днешни дни и е любимо място на туристи от цял свят. Екскурзията започва с посещение на градините Barrakka, от които се разкрива прекрасна гледка към пристанището и целия град. Турът продължава към катедралата, построена от Рицарския орден на Св. Йоан и продължава с разходка из центъра на града, известен с неповторимите си исторически значими постройки от ранга на Двореца на Великия Магистър. Там са картините на Караваджо Микеланджело и колекцията от Фламандски гоблени (с доплащане към туроператора за билет). Свободно време във Валета и самостоятелно прибиране до хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или възможност за участие в допълнителна екскурзия срещу доплащане (8:45ч - 13:00ч) до средновековната столица Мдина, Рицарския дворец и ботаническата градина Сан Антон (резиденцията на президента, безплатен вход), Биргу/Викториоза (главният от Трите града- първите крепости на Ордена след Родос, свързани с Великата Обсада на Малта - победата на рицарите над войската на Сюлейман Великолепни. Пристигане в хотела към 16:30 часа. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или възможност за участие в допълнителна екскурзия о. Гозо срещу доплащане (8:15 - 17:00ч). Обиколката с екскурзовод на екологически чистия остров Гозо започва с посещение на древната Цитадела, важна крепост, която е защитавала Гозо от древни времена. След това ще се разходите по тихите и антични улички и ще се радвате на панорамната гледка към целия остров. Слизайки от Цитаделата ще посетите столицата Виктория. Тук ще се насладите на спокойствието и красотата, идващи до нас от древността. Ще имате възможност да изпиете чаша кафе, да си купите сувенири от традиционния пазар и да дегустирате от уникалните гастрономически наслади на Гозо.

Следваща дестинация от екскурзията ще бъде едно от най- естествено красивите места в целия архипелаг - скалният Лазурен прозорец. Този геоложки феномен, е бил сформиран от хилядолетна морска ерозия, заобиколен от невероятна гледка. Допълнително имате възможност за разходка с рибарска лодка, която ще ви преведе през естествени пещери (до синята пещера - 4 евро, ако времето позволява) на Лазурния прозорец. Време е за обяд! Какво по-добро място да си отдъхнете в село Xlendi, сгушено в подножието на отвесна долина, заобиколено от красиви чисти води. Тук, на крайбрежната улица ще намерите разнообразие на отлични ресторанти, които напомнят на Сицилия или Капри. След обяд ще се отправите към друга висока точка на острова, този път до пещерата Калипсо, където се смята, че Одисей е държан в плен от нимфи, според Одисея на Омир. Фантастичната гледка на красивия плаж би вдъхновила всеки поет. В края на вашата обиколка ще имате свободно време в RamlaBay, спокоен плаж, известен с червения си пясък, от който идва и името му. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Освобождаване на хотела (до 12:00ч). Свободно време и трансфер до летището. В 22:30ч директен полет до София. Пристигане в София в 01:20ч.

Допълнителни екскурзии по желание и срещу доплащане:
• Целодневна екскурзия "Остров Гозо" (при минимум 8 туристи).
На 20 минути с ферибот Гозо е вторият по големина остров в архипелага на Малта. Посещение на живописния залив Xlendi, както и Цитаделата в столицата на острова Виктория. Обиколката продължава с един от най-старите храмове за поклонение в света - Ggantijja и базиликата Ta' Pinu. Островът е популярен и с изделия от ръчно изплетена дантела и вълна, както и с производството на мед и сирене. Предвижда се и свободно време за дегустация и пазаруване.

• Целодневна екскурзия до "Остров Сицилия" (при минимум 15 туристи). Отпътуване от хотела около 5:30ч. На 90 минути пътуване с катамаран се пристига в Позало където се открива красотата и очарованието на острова. Пътуване с автобус през улиците на Катния до планината Етна и посещение на кратерите Силвестер. Тук може да се полюбувате на спиращата дъха гледка, както и да си закупите сувенири. Свободно време за обяд. Екскурзията продължава към провинция Регуза и посещение на град Модика - град с Барокова архитектура и внушителна катедрала в центъра. Модика е известен и със специалния начин по-който се прави шоколад. Екскурзията се провеждат на английски/руски език. Връщане в хотела около 22:00 часа.

• Полудневна екскурзия "Мдина Моста" (при минимум 8 туристи).
В 12:30 часа отпътуване с автобус към катедралата в градчето Моста. Катедралата, известна с колосалните си размери, е архитектурна забележителност, която си заслужава да се посети. Следва посещение на старата столица на Малта, Мдина. Мдина кандидатства за званието забележителност на UNESCO, и е едно от най-впечатляващите места на острова. С уникалната си атмосфера на старинен град Мдина е била не веднъж снимачна площадка на много филми от холивудски ранг, сред които "Троя". Разглеждат се забележителности в самата стара столица (манастири, главната църква St. Peter, катедралата St. Paul) като се стага се до ръба на крепостната стена, опасваща Мдина, където се разкрива спираща дъха гледка над цяла Малта.

• Туристическа обиколка на столицата Валета - 4 часа, самостоятелно прибиране до хотела (при минимум 8 туристи).
Изключително впечатляваща и красива, столицата на Малта, Валета, непременно трябва да бъде видяна от всеки пътешественик, посетил страната. Планирана и построена през 16 век, Валета е едно бижу на класическа Барокова архитектура. Въпреки многото промени през вековете, столицата е запазила своя чар и магнетизъм до днешни дни и е любимо място на туристи от цял свят. Екскурзията започва с посещение на градините Barrakka, от които се разкрива прекрасна гледка към пристанището и целия град. Турът продължава към катедралата, построена от Рицарския орден на Св. Йоан и продължава с разходка из центъра на града, известен с неповторимите си исторически значими постройки от ранга на Двореца на Великия Магистър. Там са картините на Караваджо Микеланджело и колекцията от Фламандски гоблени (цената на билета е 10 евро). Свободно време във Валета и самостоятелно прибиране до хотела.

Повече за Хотел The St. George's Park Hotel***, Сейнт Джулианс
Местоположение:
Разположен на 2 минути пеша от плажа. Хотелът се намира в центъра на Пейсвил - най-популярния район с нощни заведения в Малта.

В хотела:
Комплексът предлага открит басейн. На голямата тераса за слънчеви бани са осигурени чадъри и шезлонги.

Нощните клубове, баровете и ресторантите на Пейсвил са на минута пеша от The St. George's Park Hotel***. Автогарата на Сейнт Джулианс е на 500м и свързва района с останалата част на острова. Наблизо има паркинг. Той предлага стандартни стаи и студиа на 300м от плажа.
Прочети още

Офертата е публикувана на

18.07.2019г. преди 5 години

Преглеждания

46 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 549лв
Към офертата

Дестинации

Малта 16

Тръгване от

София

Транспорт

Самолет

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

35 бр.

Престой

4 нощувки

Изхранване

HB - Закуска и вечеря

Цена на човек на ден

110лв/ден

Валидност на ваучера

от 18 Юли до 15 Окт 2019

Предоставена от

Еделвайс Травел

Изминали оферти

Екскурзия до Малта през Март или Април! 3 или 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Малта 8 бр. 3-4 нощувки -22 дни Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Февруари до 12 Април 2019г.
Към офертата
През Март или Април в Израел! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Израел 4 нощувки -20 дни Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Февруари до 25 Март 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Малта през Март или Април! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Малта 13 бр. 4 нощувки 12 дни 110лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 20 Февруари до 9 Април 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Малта през Октомври! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Малта 35 бр. 4 нощувки 62 дни 110лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 18 Юли до 15 Октомври 2019г.
Към офертата
Eкскурзия до Дубай в края на Януари! 7 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс самолетен транспорт
ОАЕ 7 нощувки 50 дни 140лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Юли до 20 Декември 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Букурещ и Синая! Нощувка със закуска, плюс транспорт и възможност за Замъка на Дракула
Румъния 3 бр. 1 нощувка 14 дни 45лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 30 Август до 12 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Малта през Октомври! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Малта 2 бр. 4 нощувки 16 дни 110лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Септември до 16 Октомври 2019г.
Към офертата
Eкскурзия до Дубай в края на Януари! 7 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс самолетен билет
ОАЕ 7 нощувки 30 дни 140лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 26 Септември до 20 Декември 2019г.
Към офертата
Нова година в турския курорт Гюре! 3 нощувки със закуски, обеди и вечери - едната празнична, плюс транспорт
Турция 4 бр. 3 нощувки 36 дни 96лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Октомври до 12 Декември 2019г.
Към офертата
През Ноември или Декември до Малта! 4 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт
Малта 4 нощувки 29 дни 110лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Ноември до 6 Декември 2019г.
Към офертата
Eкскурзия до Дубай в края на Януари! 7 нощувки със закуски в хотел 4*, плюс самолетен билет
ОАЕ 1 бр. 7 нощувки 30 дни 140лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Ноември до 10 Януари 2020г.
Към офертата
Нова година в турския курорт Гюре! 3 нощувки със закуски, обеди и вечери - едната празнична, плюс транспорт
Турция 2 бр. 3 нощувки 27 дни 77лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 23 Ноември до 20 Декември 2019г.
Към офертата
За 1 Май до Северна Македония: 2 нощувки със закуски или закуски и вечери, плюс транспорт и посещение на Охрид, Скопие и Битоля
Северна Македония 2 нощувки 16 дни 73лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 31 Март до 20 Април 2022г.
Към офертата
Магично приключение в Израел! 5 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен билет
Израел 5 нощувки 86 дни 240лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Август до 7 Ноември 2022г.
Към офертата
През Септември и Октомври до Малта! 3 или 4 нощувки със закуски в хотел The St. George's Park Hotel в Сейнт Джулиънс, плюс самолетен транспорт
Малта 3-4 нощувки 19 дни 121лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Август до 13 Септември 2022г.
Към офертата
Посети магична Малта: 3 или 4 нощувки със закуски и вечери в Hotel Canifor**** в Сейнт Пол Бей, плюс самолетен транспорт
Малта 8 бр. 3-4 нощувки 19 дни 122лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 25 Август до 14 Септември 2022г.
Към офертата
Last Minute за екскурзия до Чанаккале: 2 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 3 бр. 2 нощувки 54 дни 75лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 22 Октомври до 15 Декември 2022г.
Към офертата
5 дни през Март в Дубай! 4 нощувки със закуски и вечери в хотел Millennium Place Barsha Heights****, плюс самолетен билет
ОАЕ 4 нощувки 4 дни 291лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Февруари до 2 Март 2023г.
Към офертата
Eкскурзия до Дубай през Март: 4 нощувки със закуски и вечери в хотел Premier Inn Barsha Heights***, плюс самолетен транспорт
ОАЕ 4 нощувки 4 дни 273лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Февруари до 2 Март 2023г.
Към офертата
Екскурзия до Дубай през Март: 4 нощувки със закуски и вечери в Хотел Flora Al Barsha****, плюс самолетен билет и посещение на Абу Даби
ОАЕ 4 нощувки 4 дни 291лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Февруари до 2 Март 2023г.
Към офертата