Още оферти от ABV Travels

Ранни записвания за екскурзия до Китен: 5 или 7 нощувки със закуски, обеди и вечери - в хотел Ариана***, плюс транспорт
София 5-7 нощувки София 69лв/ден 2 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 19 Април до 24 Август 2024г.
Към офертата

Оферти за хапване наблизо

Вино Bonvivant по избор: 1 или 3 бутилки бяло, розе или червено
София 12 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Февруари до 13 Юни 2024г.
Към офертата
Апетитно печиво за вкъщи! Ябълков щрудел с орехи и канела
София 14 бр. 4 бр. 10 бр. 93 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
15 броя бисквитени мини тарталети с банан, течен шоколад и лешник
София 6 бр. 88:88:88 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 16 Ноември до 30 Април 2024г.
Към офертата

Оферти за забавления наблизо

60 минути игра във виртуална реалност
София 45 бр. 23 бр. 2 бр. 65 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 8 Февруари до 21 Юли 2024г.
Към офертата
За незабравим детски празник: 90 минути парти за 10 деца с игри във виртуална реалност
София 8 бр. 3 бр. 1 бр. 43 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 4 Февруари до 14 Юли 2024г.
Към офертата
Арт занимание за двама: изработка на 6 съда на грънчарско колело
София 2 бр. 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 15 Март до 24 Май 2024г.
Към офертата

Оферти за туризъм наблизо

На гости в София: Нощувка със закуска за двама, плюс паркинг
София 78 бр. 1 нощувка 2 49лв/ден 11 бр. 2 бр. 68 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Август до 1 Юни 2024г.
Към офертата
Нощувка в София, с възможност за закуска
София 6 бр. 1 нощувка 28лв/ден 21 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
По работа или почивка в София: 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до четирима
София 2-4 нощувки 29лв/ден 20 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Януари до 20 Декември 2024г.
Към офертата
Grabo.bg

Екскурзия до Кападокия, Анкара, Бурса и Кония! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт

Отдавна искате да видите причудливите скални феномени, които е изваяла природата в Кападокия? Разгледайте и други интересни места в южната ни съседка с предложението на ABV Travels!

Екскурзия до Кападокия, Анкара, Бурса и Кония с 4 нощувки със закуски, плюс транспорт:

• В периода 4 - 8 Септември - за 299лв на човек;
• В периода 19 - 23 Септември - за 299лв на човек;
• В периода 30 Октомври - 3 Ноември - за 299лв на човек.

Офертата включва:
• Транспорт от София с туристически автобус;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Анкара;
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Кападокия;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Бурса;
• Туристическа програма в Кония;
• Посещение на гроба на Настрадин Ходжа в Акшехир;
• Обзорна обиколка на Бурса;
• Местен екскурзовод на български език и представител на туроператора по време на пътуването;
• Гранични, пътни и паркинг такси.

Офертата не включва:
• Медицинска застраховка на стойност 5000 евро за лица до 65 ненавършени години - 10лв; за лица от 65 до 70 ненавършени години - 15лв; за лица от 70 до 85г - 20лв;
• Обзорна автобусна и пешеходна обиколка на Анкара - 20лв;
• Обзорна автобусна и пешеходна обиколка на обектите в областта Кападокия - 40лв;
• Нощна панорамна автобусна обиколка на Кападокия с екскурзовод на български език - 10лв;
• Вход за панорамна тераса на небостъргача "Сапфир" и 4D кино - 30лв;
• Вечери в ресторанта на хотелите в Анкара и Кападокия - по 45лв за възрастен, по 35лв за дете;
• Напитки по време на храненията;
• Входни такси за туристическите обекти по програмата (заплащат се на място, в турски лири);
• Посещение на подземен ресторант с богата фолклорна програма и ритуал на дервишите с традиционния танц сема - 25 евро ;
• Полет с балон над Кападокия - 160 евро на човек (разходката започва в 05:00ч сутринта и трае около час, балонът се издига до 800м и лети на различни височини);
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - сключва се по желание, съгласно условията и тарифите на застрахователната компания;
- Разходи от личен характер.

Програма:

1 ден
06:00ч отпътуване от София - автогара Сердика (бивш Трафик Маркет) по маршрут София - Пловдив - Хасково - Капитан Андреево - Анкара. Дневен преход. Късния следобед пристигане в Анкара и настаняване в хотел 3*. Вечеря по желание и срещу доплащане. Нощувка.

2 ден Анкара - Кападокия
07:30ч закуска и освобождаване на хотела. В 08:30ч по желание и срещу доплащане - обзорна автобусна екскурзия на Анкара с лицензиран местен екскурзовод на български език: посещение на музея на Анатолийските цивилизации (без включени входни такси) - един от най-богатите на древни находки и артефакти музеи в света, Мавзолея на Ататюрк (без включени входни такси), Анкарската крепост - смятана за един от най-запазените и най-добри примери на византийско укрепление в наши дни. Свободно време за обяд.

Следобед отпътуване за Кападокия - земята на приказните комини, образували се преди милиони години вследствие на вулканичната дейност в региона. Причудливите земни форми и образувания, наречени туфи, превръщат пейзажа в сюрреалистична, приказна картина. Почивка по пътя и фото пауза при второто по големина езеро в Турция - Туз гьол (Соленото езеро), разположено на 905м надморска височина, от което се извлича около 70% от солта, консумирана в страната. Пристигане в Кападокия и настаняване в хотел 3*. Вечеря по желание и срещу доплащане. Нощувка.

По желание и срещу доплащане - нощна панорамна обиколка с автобус на Кападокия - уникална възможност да се насладите на осветения приказен пейзаж.

3 ден
По желание и срещу доплащане - в 05:00ч полет с балон над областта Кападокия. Ще имате възможност да се насладите на изгрева на слънцето и играта на сенките по долините и причудливите природни форми, ще получите и сертификат - 150 евро (заплаща се на място). Полетите с балони се реализират при подходящи климатични условия.

В 07:00ч закуска. В 08:30ч по желание и срещу доплащане - панорамна обиколка с екскурзовод на български език с разглеждане на природните феномени в областта Кападокия (без включени входни такси): Долината Соджанлъ, осеяна със скални църкви, най-значимата от които е Църквата с черните глави, получила своето име от почернелите лица на светците от иконите вследствие окислението на съставките на боята; Аванос - очарователно градче на двата бряга на р. Казълърмак, прочут като център на грънчарство. Разглеждане на Червената долина на Дервент с причудливите вулканични образувания. Посещение на местността Пашабаа - природен феномен с гигантски скални комини, посещение на открития музей Гьореме със скалните църкви от 8 век; фото пауза на панорамната площадка над Долината на гълъбите, посещение на крепостта Юч Хисар. Късният следобед - завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря по желание и срещу доплащане.

След вечеря възможност за посещение на подземен ресторант с богата фолклорна програма - ритуал на дервишите с традиционния танц сема, ориенталски танци, турски напитки, ядки и плодове. (срещу доплащане). Нощувка.

4 ден Кападокия - Аксарай - Коня - Бурса
В 07:00ч закуска. В 08:00ч освобождаване на хотела и отпътуване за Кония. По пътя посещение на подземния град Деринкую или Каймаклъ (без включени входни такси). До момента на територията на Кападокия са локализирани общо 40 подземни града, от които за посещение са отворени едва шест. Предполага се, че подземните градове са възникнали още през Бронзовата епоха, като първите заселници в местността са издълбавали дълбоки пещери във вулканичните скали, за да се предпазят от дивите животни и суровите зимни условия. В последствие тези пещери били свързвани чрез подземни тунели и лабиринти, образуващи подземни етажи. На по късен етап тези подземни структури са използвани като убежище от подложените на гонения християни, които ги доразвиват и структурират, така че да поберат населението на цял град.

Отпътуване за Кония и пристигане около обяд. Кратка екскурзионна програма в Кония с разглеждане на забележителностите: Мавзолея на Мевляна - Джалал ад-Дин Руми, основател на Ордена на дервишите - символ на хуманизъм и толерантност, на разбиране и просветление (без включени входни такси): Музея на дервишите, Руините на "Двореца на Алладин" и джамията на Алладин. Свободно време за разходка и обяд.

Следобед отпътуване за Бурса - четвъртият по големина град в Турция, първа столица на османската империя и важен търговски център, разположен на западния край на древния път на коприната. Градът е популярен и като "родното място" на традиционните турски специалитети - ореховката и искендер кебап. По пътя посещение на гроба на Настрадин Ходжа в градчето Акшехир. Късно вечерта пристигане в Бурса, настаняване в хотел 3*. Нощувка.

5 ден Бурса - Истанбул - България
В 07:30ч закуска. В 08:30ч освобождаване на хотела и панорамна обиколка на Бурса с екскурзовод на български език (без включени входни такси): гробниците на основателите на Османската империя - Осман и Орхан; Зелената джамия; Улу джамия и Коза хан. Свободно време за разглеждане на красивите градски паркове и пазарите с ориенталски стоки и сувенири. Около обяд отпътуване за България през Истанбул.

По желание и срещу доплащане - посещение на известния небостъргач Сапфир - най-високата сграда в Турция, която в годината на завършването ѝ се нарежда на четвърто място по височина в Европа, докато към днешна дата вече е едва на 19 място. В небостъргача се помещават мол с магазини на известни марки, заведения и ресторанти, офиси, апартаменти за живеене на по-горните етажи; SPA и уелнес център, но най-забележителното е 360-градусовата гледка, която предлага терасата на последния етаж, разположена на 238м височина и намиращия се на същия етаж 4D симулатор на полет с хеликоптер над Истанбул - изживяване, което наистина си заслужава.

Отпътуване за България. Пристигане в България след 22:00ч.
Прочети още

Офертата е публикувана на

10.07.2019г. преди 5 години

Преглеждания

12 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 299лв
Към офертата

Дестинации

Турция 118

Тръгване от

София

Транспорт

Автобус

Изтича след

00:00:00 днес

Продадени ваучери

7 бр.

Престой

4 нощувки

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

60лв/ден

Валидност на ваучера

от 10 Юли до 23 Окт 2019

Предоставена от

ABV Travels

Изминали оферти

Екскурзия до Букурещ и Синая! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Румъния 11 бр. 2 нощувки 30 дни 33лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 15 Май 2019г.
Към офертата
SPA уикенд в Букурещ! 2 нощувки, плюс транспорт и посещение на Therme Bucharest
Румъния 2 бр. 2 нощувки 20 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 15 Май 2019г.
Към офертата
Под небето на Тоскана! Екскурзия до Загреб, Болоня, Пиза, Сиена и Флоренция - с 4 нощувки, закуски и транспорт
Хърватия, Италия 3 бр. 4 нощувки 30 дни 73лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 9 Април до 10 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Чорлу и Одрин
Турция 114 бр. 2 нощувки 20 дни 32лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Април до 23 Май 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Чорлу и Одрин
Турция 55 бр. 3 нощувки 30 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Април до 7 Август 2019г.
Към офертата
Last Minute екскурзия до Истанбул! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 3 бр. 3 нощувки 4 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Юли до 9 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 17 бр. 2 нощувки 14 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Юли до 21 Юли 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 106 бр. 2 нощувки 35 дни 25лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 22 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Кападокия, Анкара, Бурса и Кония! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
Турция 7 бр. 4 нощувки 30 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 23 Октомври 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Август! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин
Турция 48 бр. 3 нощувки 34 дни 26лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Юли до 13 Август 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако и Словения! 9 нощувки със закуски и транспорт
Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако, Словения 2 бр. 9 нощувки 12 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 11 Юли до 23 Юли 2019г.
Към офертата
ABV Travels
Екскурзия до Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако и Словения! 9 нощувки със закуски и транспорт
Хърватия, Италия, Франция, Испания, Монако, Словения 9 нощувки 12 дни 60лв/ден Оферта от Grabo.bg
Топ цена: 599лв
Екскурзия до Будапеща по време на Формула 1! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт
Унгария 2 нощувки 9 дни 51лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 25 Юли 2019г.
Към офертата
Луксозна почивка Мексико през Октомври! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел 5*, плюс самолетен транспорт от Мадрид
Мексико 7 нощувки 35 дни 225лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 17 Юли до 4 Септември 2019г.
Към офертата
Екскурзия до Истанбул през Септември! 3 нощувки със закуски, плюс транспорт и посещение на Одрин и Mall Forum Istanbul
Турция 45 бр. 3 нощувки 47 дни 31лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Август до 18 Септември 2019г.
Към офертата
Под небето на Тоскана! Екскурзия до Загреб, Болоня, Пиза, Сиена и Флоренция - с 4 нощувки, закуски и транспорт
Хърватия, Италия 10 бр. 4 нощувки 31 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 2 Август до 2 Септември 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Неа Перамос и Амолофи Бийч на 25 Август
Гърция 4 бр. 3 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 6 Август до 21 Август 2019г.
Към офертата
11 дни из Европа! Виж Франция, Италия, Австрия, Германия и Швейцария - 8 нощувки със закуски, плюс транспорт
Франция, Италия, Австрия, Германия, Швейцария 8 нощувки 3 дни 69лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Август до 19 Август 2019г.
Към офертата
На плаж в Гърция! Еднодневна екскурзия до Неа Перамос и Амолофи Бийч на 25 Август
Гърция 22 бр. 13 дни 29лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 7 Август до 21 Август 2019г.
Към офертата
11 дни из Европа! Виж Франция, Италия, Австрия, Германия и Швейцария - 8 нощувки със закуски, плюс транспорт
Франция, Италия, Австрия, Германия, Швейцария 1 бр. 8 нощувки 30 дни 74лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 10 Август до 9 Септември 2019г.
Към офертата
За 6 Септември в Черна гора! 3 нощувки със закуски и вечери в Будва, плюс транспорт
Черна гора 3 нощувки 14 дни 57лв/ден Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 14 Август до 30 Август 2019г.
Към офертата