Времето

Днес, 19 марСлаб дъжд
9°
Утре, 20 марПредимно ясно
8°
Четвъртък, 21 марПредимно ясно
10°
Петък, 22 марСлаб дъжд
10°
Събота, 23 марРазкъсана облачност
11°
Неделя, 24 марОблачно
11°

Оферти за забавления наблизо

Криминалната комедия "Светици и перверзници" на 26 Април, в Драматичен театър - Ловеч
Ловеч 8 бр. 5 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
26 Април 2024 (Петък)
Към офертата
Nastani.bg

Къща за гости Тинковата къща - нощувка със закуска

Тинковата къща е автентичен български дом от 1821 г. със статут на паметник на културата. Намира се в старата част на град Ловеч, архитектурно-историческия резерват Вароша. Къщата е напълно реставрирана и обновена през 2008 г. и през 2019 г., за да предложи на гостите ни съвременен комфорт, съчетан с уединение, тишина и романтична атмосфера.

Тинковата къща се намира в центъра на Ловеч, само на няколко минути от пешеходния площад, както и многобройни магазини, кафенета и механи.

Независимо дали пътувате за почивка или по работа, тук ще намерите всичко необходимо: климатик, кабелна телевизия, безплатен интернет, кухня, безплатен паркинг. Всичко това и много повече, придружени от красивата гледка към историческата Ловешка крепост и паметника на Левски.



Моля, имайте предвид, че през 1821 г. стаите не са били много просторни, но сме въвели възможно най-голям комфорт в нея. Баните са само за един човек и са комбинирани с тоалетна и душ.



Улиците на Вароша са тесни, криволичещи, а понякога неочаквано пред тях се появява стена или входна врата. Къщите в района са малки, тъй като в повечето случаи те са заобиколени от високи каменни огради. Дворите са подредени на нива, където са засадени бръшлян, дива здравец, люляк и рози. Ще бъдете буквално заобиколени от исторически и природни забележителности и разбира се - вкусна храна, руйно вино и хора за приятна компания.



Не забравяйте да си отделите време за местните забележителности. Пеша можете да посетите Покрития мост, паметника и музея Васил Левски или до крепостта Хисаря или да се разходите по брега на река Осъм през алеята Баш-бунар. Ще се радваме да Ви съдействаме и за пътувания с кола до пещерата Проходна или Крущунските водопади. Също така можете да посетите работилницата ни за традиционни художествени занаяти на Покрития мост, ще се радваме да Ви посрещнем там.
Прочети още

Офертата е публикувана на

30.03.2019г. преди 5 години

Преглеждания

227 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 76лв
Към офертата

Дестинации

Ловеч 4

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

1 нощувка

Изхранване

RO - Без изхранване
BB - Само закуска

Цена на човек на ден

38лв/ден

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Къща за гости Тинковата къща - нощувка със закуска
Ловеч 1 нощувка 505 дни 2 38лв/ден Оферта от Nastani.bg