Времето

Днес, 20 апрСлаб дъжд
15°
Утре, 21 апрУмерен дъжд
13°
Понеделник, 22 апрПредимно облачно
16°
Вторник, 23 апрСлаб дъжд
11°
Сряда, 24 апрСлаб дъжд
18°
Четвъртък, 25 апрУмерен дъжд
16°

Оферти за туризъм наблизо

Великден край Карлово: 4 нощувки със закуски и вечери и възможност за празничен обяд на 5 Май, плюс релакс център и масаж
4 нощувки 87лв/ден 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Май до 5 Май 2024г.
Към офертата
Пролетен релакс край Карлово: Нощувка със закуска и вечеря, плюс релакс зона и масаж на масажно легло нуга бест - в с. Соколица
34 бр. 1 нощувка 79лв/ден 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 1 Април до 30 Юни 2024г.
Към офертата
Почивка в Хисаря: Нощувка със закуска, плюс басейни, релакс зона и паркинг
Хисаря 1 бр. 1-2 нощувки 63лв/ден 4 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
от 5 Април до 31 Май 2024г.
Към офертата
Nastani.bg

Балнеохотел Стряма - нощувка със закуска

Балнеохотел Стряма предлага на своите гости 150 легла, разпределени в луксозно обзаведени 75 стаи и 6 апартамента със самостоятелен санитарен възел и течаща топла минерална вода. Оборудвани са с кабелна телевизия, минибар, телефон и локално парно. Апартаментите са просторни и комфортни - имат вана и климатик. Достъпен за хора с увреждания.



Гостите могат да ползват:

• Охраняем паркинг;

• Магазин за сувенири и козметика.



Предлагат се условия за бизнес услуги с добре оборудвана конферентна зала до 100 места. Ресторант с лятна тераса, интернет-кафе с открита тераса, спортна база - маса за тенис, фитнес зала.



Центърът за рехабилитация включва три лекарски кабинета, балнеолечение, външен минерален басейн, парна баня, зали за физиотерапия, луголечение, билкови вани с минерална вода, тангентори, калолечение, масажни кабинети и кинезитерапия.



Минералните води в курорта Баня водят началото си от няколко минерални извора. В курорта има над 10 големи минерални извора. Водата е с общ дебит 30л/сек и температура 35-50.5°C. Минералната вода в Баня е със средна температура 58°C. Водата е слабо минерализирана, сулфатно, хидрокарбонатно-натриева, флуорна, силициева вода с висока алкална реакция pH9.2.



Важен фактор е лечебната кал. Касае се за торфено находище, пропито от минерална вода. Торфът подхранва и подмладява тъканите, намалява възпалението, успокоява възпалителните процеси, оказва лечебно въздействие при болка в ставите, мускулите и нервите. Поради лесната усвояемост от организма, торфът стимулира имунната система и зарежда тъканите с кислород. Съставките на торфа - минерални вещества и микроелементи проникват през порите на кожата, достигат до нервните окончания, кръвта и лимфната система, като така стимулират защитните реакции и регенеративните процеси в тъканите. Това прави торфът предпочитан продукт при много заболявания.



Специализирани програми: В комплекса се лекуват пациенти по програмата на НОИ за профилактика и рехабилитация на осигурените лица и лица по Закона за военноинвалидите и военнопострадалите (Закона за ветераните от войните).
Прочети още

Офертата е публикувана на

29.03.2019г. преди 5 години

Преглеждания

85 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 84лв
Към офертата

Дестинации

Баня 10

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

1 нощувка

Изхранване

BB - Само закуска
FB - Закуска, обяд, вечеря

Цена на човек на ден

42лв/ден

Предоставена от

Балнеохотел Стряма

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Балнеохотел Стряма - нощувка със закуска
Баня 1 нощувка 464 дни 2 42лв/ден Оферта от Nastani.bg