Времето

Днес, 20 апрСлаб дъжд
14°
Утре, 21 апрСлаб дъжд
16°
Понеделник, 22 апрПредимно облачно
17°
Вторник, 23 апрСлаб дъжд
12°
Сряда, 24 апрСлаб дъжд
20°
Четвъртък, 25 апрУмерен дъжд
17°
Nastani.bg

Шато-хотел Trendafiloff - нощувка със закуска

Шато-хотел Trendafiloff е разположен в централната част на Тракийската низина, само на 4км от родния град на П. К. Яворов - Чирпан, и в непосредствена близост до магистрала Тракия.



Той предлага на своите гости уют и спокойствие в съчетание с перфектно обслужване и висок стандарт. По време на престоя си в Шато-хотел Trendafiloff можете да се потопите в приятната атмосфера на бутиковите стаи, всяка с уникален дизайн и неповторим стил.



В елегантния ресторант на Шато-хотел Trendafiloff ще се насладите на богат асортимент от вкусни изкушения. А ако предпочетете маса на терасата към него, ще откриете завладяваща природна гледка. Като допълнение към чудесната кухня ви предлагат избор от бели и червени вина, произведени във винарската изба на хотела, разполагаща с уникална дегустационна зала.



За свободното време хотелът предлага разходка в лятната градина, открит бар и външен плувен басейн. Любителите на спорта са добре дошли в професионално оборудваната фитнес зала. А релаксиращата обстановка на SPA центъра ще се погрижи за вашия бодър дух и отлично здраве.



Шато-хотел Trendafiloff разполага с конферентна зала, удобна за провеждане на семинари, фирмени обучения, тийм билдинг, специални събития и презентации.
Прочети още

Офертата е публикувана на

29.03.2019г. преди 5 години

Преглеждания

154 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 80лв
Към офертата

Дестинации

Чирпан

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

1 нощувка

Изхранване

BB - Само закуска

Цена на човек на ден

40лв/ден

Предоставена от

Шато-хотел Trendafiloff

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Шато-хотел Trendafiloff - нощувка със закуска
Чирпан 1 нощувка 457 дни 2 40лв/ден Оферта от Nastani.bg