Времето

Днес, 19 апрПредимно ясно
14°
Утре, 20 апрОблачно
11°
Неделя, 21 апрСлаб дъжд
16°
Понеделник, 22 апрСлаб дъжд
16°
Вторник, 23 апрСлаб дъжд
13°
Сряда, 24 апрСлаб дъжд
21°
Nastani.bg

Къща за гости Арима

Къщата за гости Арима е уникално и атрактивно място, подходящо както за семейни почивки, така и за фирмени събирания, тържества и сватби.



Село Сушина е разположено на брега на язовир Тича в полите на Стара планина. Намира се по пътя Шумен - Преслав - Върбица (на 30 км след Шумен и 10 км преди Върбица). Уютът, приятната обстановка, съчетани с тишината и спокойствието предлагат пълноценен отдих сред "дивата" и красива природа. В региона се намират и много забележителности.



За любителите на риболова, на около 500 м от къщата е язовир Тича. Той е третия по големина у нас, след язовир Искър и язовир Доспат. В язовира могат да се ловят платика, шаран, сом, каракуда, бяла риба, кефал и червеноперка.



Изключително удобство за туристите е и възможността за ловуване. В близост се намират ловни стопанства и резервати с дивечови запаси от благороден елен, сърна, дива свиня.



Освен дивна природа, местността си има и два минерални извора с доказани лековити качества. Водата на единият е лечебна за стомашно-чревния тракт, а тази в соления извор е за хора с очни заболявания. Те се намират на 5 км от село Сушина.



Къща за гости "Арима" разполага с 8 двойни и 4 тройни стаи.



Предлага условия за билярд, видеоигри, интернет, стая за покер, сауна, басейн, голяма лятна градина, барбекю, пещ, детска площадка, паркинг и др.
Прочети още

Офертата е публикувана на

29.03.2019г. преди 5 години

Преглеждания

195 бр.

Офертата, която разглеждате, е изтекла!
Топ цена: 70лв
Към офертата

Дестинации

Велики Преслав 1

Изтича след

00:00:00 днес

Престой

1 нощувка

Изхранване

RO - Без изхранване
BB - Само закуска

Цена на човек на ден

35лв/ден

Предоставена от

Къща за гости Арима

Популярни забележителности наблизо

Изминали оферти

Къща за гости Арима
Велики Преслав 1 нощувка 506 дни 2 35лв/ден Оферта от Nastani.bg