Описание

Вила Парк Сърница се намира в местността Орлино, на 3км от гр.Сърница, и на 500м от брега на яз. Доспат. Паркът се състои от общо 5 вили, всяка за по 10 души. На едно място са разположени три вили, другите две вили “OРФЕЙ“ и “EВРИДИКА“ са на 800м от трите вили на Вила Парк Сърница. До центъра на града можете да се разходите пеш за 1 час или 5 минути с кола.

Едната вила е за 10 човека с 5 двойни стаи, всяка със санитарен възел, две веранди с барбекю и оборудван кухненски бокс на първия етаж. Тъй като вилите са с два отделни входа, можете да наемете един етаж от вила.

Първият етаж е с две двойни стаи, всяка със санитарен възел, хол,оборудван с посуда кухненски бокс и веранда с барбекю . Вторият етаж е с три двойни стаи, всяка със санитарен възел, веранда с барбекю.

При трите вилички има паркинг, където можете да паркирате. В двора на вилите има и две люлки с пързалка, където децата Ви могат да се забавляват. При тези вили също има 30-местна механа, оборудвана с посуда и уреди. Механата може да се наема с предварителна резервация и депозит. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Антония преди 6 години

Страхотно място за почивка! Останахме повече от доволни. Вилата беше изключително чиста и отговаря изцяло на описанието, което е посочено. Любезен и отзивчив персонал. Ще посетим отново.

Борислав преди 6 години

Страхотно място, вилите са нови и чисти с невероятна гледка към язовира, пероналът е много любезен и отзивчив! Вилите имат пълно оборудване и външно барбекю. Подходящи са както за спокойна почивка, така и за любители на планинските разходки. Определено ще ги посетим пак!

Йордан преди 5 години

Вилата беше изключително чиста и отговаря изцяло на описанието, което е посочено. Имате на разположение абсолютно всичко необходимо. Любезен и отзивчив персонал. Стаите бяха чисти и отоплени. Ще ги посетим отново!

Александър преди 5 години

Посетихме Комплекс Романтика началото на юни 2017. Бяхме две семейства. Наехме етаж от вила. Останахме много приятно изненадани от изключително чистата и уютна вила. Всичко беше чисто подредено и направо новичко. Санитарните възли светеха. Изключително любезен персонал. Въпреки че бе началото на юни ни се случи дъждовно време и температурата навън бе около 10 до 12 градуса. Парното във вилата работеше и вътре беше уютно и топличко. Всичко бе по добро отколкото се вижда на снимките.

Ваня преди 5 години

Вилите са нови и чисти, има всичко необходимо, всред страхотна природа.
Наблизо има басейн и ресторант, от които останахме доволни също, любезен и много отзивчив персонал.

Христа преди 5 години

Прекрасно място, къщите са чисти, топли/прохладни според нуждите на сезона, общата дейност с комплекс "Романтика" е страхотна :)

Мария преди 5 години

Страхотни вили. Препоръчвам с две ръце. Вилите са чисти, топли (улучихме леко дъждовно време и запалиха парното). Персоналът е много любезен. В ресторанта храна е много вкусна. Със сигурност ще посетим отново виличките и да се надяваме на по-хубаво време, за да се разходим из района. :)

Елена преди 5 години

Останахме много доволни от престоя си и определено бих препоръчала вилите! Чисти, удобни, разполагащи с всичко необходимо. Харесаха ни и басейнът, ресторантът, самият комплекс "Романтика" като цяло. Единствено не ни допадна, че вилите са на разстояние от него и се върви по шосето, за да се стигне пеша до самия комплекс, което не е особено приятно.

Katerina преди 4 години

Очарована съм от отношението на персонала , всички момичета бяха много любезни ! Вилата в която бяхме беше уникално чиста ,топла и приветлива ! Препоръчвам мястото както вилите така и комплекс Романтика ! Със сигурност ще посетим отново ! Благодаря за всичко уникални сте !

Паша преди 2 години

Страхотни вили.
Големи и чисти стаи,всяка една със собствен санитарен възел.
Вилите бяха наети за две нощувки ,като през цялото време беше поддържана много приятна температура.
Тишина, спокойствие и красиви гледки.
Препоръчвам!!!

Коментирай 500 символа