Описание

Вила Кокиче** се намира в стария център на курорт Боровец, до площада с фонтана. Самата вила отстои на 30м от легендарния фонтан по посока град Самоков. Вилата се намира на 450м от началната станция на кабинковата въжена линия на Боровец и на 700м от пистите в ски център Боровец.

Вилата е монолитна 4-етажна постройка в алпийски стил. Декорирана е с много дърво и камък, естествено се вписва в планинския пейзаж и боровата гора наоколо.

Капацитетът на вилата е общо 8 помещения, от които 2 апартамента с една спалня и 6 студия. В апартаментите има по 4 основни легла, в 5 от студията има по 2 основни легла, студио номер 12 е обзаведено с 3 единични легла и 1 допълнително, което е матрак, издърпващ се от едното легло. Във всяко помещение може да се сложи допълнително сгъваемо легло.

Луксозно и функционално обзаведени всички помещения разполагат с мека мебел за сядане, телевизор, хладилник, секции, нощни шкафчета, гардероб, кухненски бокс, микровълнова печка, баня с вана, собствено отопление на газ и балкон. Студио номер 11 няма балкон.

Срещу допълнително заплащане може да се наеме помещение във вилата за цял ден или половин ден, където да се забавлявате с приятели или семейството си. Помещението е оборудвано с маси, столове, кафе машина, микровълнова печка, топла и студена течаща вода и отопление.

Съседните хотели на вилата през активни зимен сезон предлагат спортни и уелнес услуги. Срещу допълнително заплащане, гостите на Вила Кокиче**, могат да ползват фитнес и закрит плувен басейн само на 50м от вилата.

За своето "вкусно" пребиваване в Боровец, клиентите на Кокиче** могат да избират сред разнообразието от интериор, местна, национална и международна кухня, предлагани от ресторантите на Боровец.

Вила Кокиче** предлага удобства за почивка и релакс сред чистия боров въздух на курорт Боровец целогодишно. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Други вили наблизо