Описание

Swiss Hotel се намира в централната част на град Шумен, на 100 метра от Медицинския център МБАЛ Шумен, на лесно и достъпно място.

Хотелът работи целогодишно и предлага отлична възможност за отдих, познавателни и културно-исторически турове, бизнес и работни посещения, туризъм, както и семейна почивка или отдих след дълъг път.
Swiss Hotel е комбинация от максимален комфорт, качествено обслужване и приятна обстановка на най-достъпни цени. Разполага с 10 стаи оборудвани с климатик, LCD- телевизор, Wi-Fi достъп и други екстри за вашия спокоен и уютен престой. На ваше разположение е и ресторантът на хотела, където можете да се насладите на богато меню и изискана обстановка.

На 3км западно от градса се издига Шуменската крепост, просъществувала повече от 3200 години. В близост до град Шумен се намират и две от старите столици на България - Плиска и Велики Преслав, както и изсеченият преди векове в скалите Мадарски конник. Но за да почувствате напълно атмосферата и чарът на Шумен, трябва да изкачите 1300 стъпала до паметника "1300 години България". Монументът се намира на върха на Шуменското плато, откъдето се открива невероятна гледка. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства