Описание

Stylish Apartment Plovdiv е жилище, създадено от пътешественици. А нима има човек, който по-добре би разбрал нуждите на един странстващ номад от негов съмишленик? Мястото за настаняване посреща гости от началото на април 2017 година.
То е изключително светло, чисто и подредено, декорирано с красиви пъстри картини, напомня за малък и модерен дом във Френската ривиера.

На разположение в Stylish Apartment Plovdiv имате всекидневна с малка, но изключително практична кухня, в която има всичко необходимо за вашия престой. Спалнята е комфортна с място за съхранение на всичките ви вещи, които носите със себе си, а освен това разполагате с нова баня, която носи духа на източните страни.

Освен, че апартаментът предлага комфорт и удобство, каквото едва ли ще откриете другаде, той е със страхотна локация. Намира се само на 15 минути пеша от центъра на Пловдив, а река Марица е само на 100 метра. Ако обичате разходките, можете да разгледате крайбрежието на реката и само след около 10 минути ще се озовете на Гребна база Пловдив. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства