Описание

Семеен хотел Тревненски кът предлага уютно обзаведени стаи с атмосферата на старинна тревненска къща. Комплексът разполага с 1 единична стая, 5 двойни стаи и 4 студиа (2+2 места).

Ресторант Тревненски кът е в типичен тревненски стил. Разполага със 120 места, от които 50 места в зимна градина и 70 места в лятна градина, подходящи за семейни тържества и други организирани мероприятия.

Предлага голямо разнообразие от българска национална кухня - специалитети на пещ, жарава, сачове и други. Винарната разполага с 20 места. Предлага голямо разнообразие от вина и специалитети. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
кремена преди 4 години

На 08.02.2020г. нощувах със семейството си в хотела.Месец по рано резервирах две стаи-далеч от механата, за да си починем.При пристигането ни бях уведомена, че всички други резервации са отменени, заради лошото време.Затова не си заслужавало да отопляват стаите които съм запазила и ще ни настанят в други, които се намират над механата.Изказах несъгласие, но служителката ме увери,че няма резервации за механата и няма да има силна музика вечерта.Да,ама не-цяла нощ не сме спали и няма да повторим!

Божанка преди 4 години

Чисто и приятно място, автентична атмосфера. Градът е прекрасен и чист :)

VioletaMakaveeva преди 4 години

Отлична храна и местоположение,учтив персонал.Стаята е голяма ,но може да е по-чиста.

Elka преди 4 години

В центърът на Трявна , точно до пеещия часовник. Мило посрещане. Добро обслужване. Относно хигиената имахме забележки и веднага се взеха мерки. Храната беше много вкусна, а сладоледената нуга предложена ни в ресторанта беше невероятна! Препоръчвам!

Венцеслав преди 4 години

Уютна къща, приветлив, усмихнат персонал. Със сигурност ще посетим пак! Бъдете здрави!

ЙОРДАНКА преди 4 години

Страхотно място , приятна атмосфера.

Димитър преди 4 години

Китно хотелче с много любезен персонал! Останахме много доволни! Храната беше обилна и много вкусна! Бихме посетили отново!

Калинка преди 4 години

Препоръчвам!Отново ще Ви посетя!

Симона преди 4 години

Прекрасно място, тихо, приветлив персонал, вкусна храна, с удоволствие бихме посетили отново!

Евгения преди 4 години

Много сме доволни. Прекрасно обслужване, чудесна локация, ще повторим със сигурност.

Коментирай 500 символа