Описание

Комплекс Трявна се намира в центъра на град Трявна. Разполага с всички удобства, за да прекарате една незабравима почивка, провеждане на фирмени мероприятия и семинари.

Стаите са оборудвани с директен телефон, кабелна телевизия, безжичен интернет и мини бар.

В новооткритата Зона за релакс на хотелски комплекс Трявна може да забравите ежедневните грижи, да разпуснете от напрегнатата атмосфера. Насладете се на перфектното място за релакс в съчетание с аромотерапия и други процедури за духа и тялото.

Фитнес залата се ползва безплатно от гостите на хотела!

Ресторантът на Комплекс Трявна разполага със 100 места. В менюто си майстор готвача се е постарал да задоволи и най-изтънчените желания на всеки клиент с вкусни български ястия. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Петя преди 3 години

Качеството на предоставената услуга не си заслужава парите. Перфектната локация на хотела не компенсира лошата обстановка в стаите.
За щастие персоналът беше на ниво - любезни, отзивчиви, усмихнати.

Maria преди 3 години

Нивото на обслужване е под всякаква критика. Крайно невежлив персонал. Публикувана некоректна оферта. Нощно време не може да се спи от кънтенето на музиката в близката дискотека. Но най-неприятно е отношението на персонала.

Лилия преди 4 години

Некоректни! Имахме резервация за петък 26.01 и при отиването там заявяват, че хотела не работи и препращат в друг, който не е отопление добре. Имайте предвид при резервации, че хотела не работи!

Nina преди 4 години

Страхотен, красив, удобен и топъл хотел !
Много добро обслужване и вкусна храна в ресторанта !
Идеален за семейства с деца.
Благодарности за професионалното отношение на рецепционистката Радост и към екипа на ресторанта, благодарение на които прекарахме страхотна Коледа!

Иваничка преди 4 години

Престоя ни беше истинско удоволствие.

Стоян преди 4 години

Градчето е страхотно. Хотела няма паркинг - плаща се 10лв за 24 часа на близък паркинг. Хотела е с чудесна локация.

Петя преди 4 години

Прекрасно и романтично градче.Уникслно по рода си място и свеж планински въздух

Георги преди 4 години

Чистотата в стаите би могла да е и по-добра,както и обслужването в ресторанта,а не сервитьора да ти говори на 'ти' и да ти носи кафе в пластмасови чаши!

Kristiyan преди 4 години

Уютен хотел с хубаво разположение, вкусна храна. Препоръчвам за вечеря мешената скара. Имаше място за паркиране. Персонала е любезен. Нямаше асансьор, но не беше проблем да нося детската количка. Интернета в по-вътрешната част се губеше. Топлата вода леко спираше следствие на свъръх консумация събот

Diana преди 4 години

Чисто, уютно, страхотно местоположение!

Коментирай 500 символа