Описание

Къща за гости "Стелс" отвари врати на 1.08.2014г. в с.Кранево в идеален център.
Къщата е новопостроена и разполага с 27 модерни и съвременно оборудвани стаи с LED TV. Всяка стая има баня, тераса и панорамна гледка . Къщата за гости се намира на 5 минути от морето с автомобил и на 15 мин пеша. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Петрана преди 9 години

Къща за гости Стелс се намира на главната търговска улица,изключително близо до плажа и до всички магазини, и заведения в Кранево.Стаята беше просторна с малък хладилник,интернет и тераса.Хотелчето е ново и съответно всичко в стаята беше чисто ново .Бих отишла отново дори и без ваучер.Поздравления!

Таня преди 9 години

изкарахме СТРАХОТНО МНОГО ПРИЯТНИ И ТОЛЕРАНТНИ ХОРА!!!!!ЩЕ ГО ПОСЕТИМ ПАК!!!!

Десислава преди 9 години

Очаквах доста повече... Сравнително чисто беше и стаите, които гледат към "градината" бяха тихи, въпреки, че хотелът е на главната улица. За съжаление, това е единственото хубаво, което мога да кажа. Всичко в стаята беше евтино и вече започнало да се чупи; хладилник нямаше. Не бих повторила...

Екатерина преди 9 години

Прекарахме си чудесно с моя мъж тук. Управителят е много любезен и персоналът също. Много спокойно и приятно място. Струва си да отидете. Стаите са големи и просторни, и чисти.

Славина преди 9 години

Домакина беше много любезен, всичко беше супер

Евгений преди 7 години

Положителни: Добро местоположение на самата централна улица, в близост до магазини и заведения, нова сграда, ново обзажеждане, просторни стаи и бани, заредени чисти кърпи и чаршафи.
Отрицателни: Далече е от плажа; не се почиства въобще - за 5 дена стаята не беше почистена нито веднъж, не се сменят чаршафи, не се дозареждат консумативи, боклука беше изхвърлен само веднъж. За цената е ОК.

Коментирай 500 символа