Описание

Къща за гости Йоанна*** се намира в центъра на село Гостилица.

Къща за гости Йоанна*** има отопляем басейн и лятна градина, където ще отдъхнете приятно сред много цветя и зеленина и ще можете ако желаете да си направите сами барбекю. Можем да ви предложим и вкусна закуска по ваше желание.

До къщите има лесни и удобни пътища от Велико Търново, Габрово и Дряново, а поради разположението на комплекса в центъра на България, той е идеалното място за фирмени и семейни събирания, когато посетителите са от различни краища на страната.

Село Гостилица се намира в северните разклонения на Стара планина, на 12км северозападно от Дряново, в посока Севлиево. На юг от селото, на 2-км, Янтра живописно криволичи между стръмни брегове. Местността около Гостилица е пресечена - леки възвишения, поляни, дълбоки долове, гори и ниви. Хълмистия терен е причина за стръмните гостиловски улици.

Гостилица спада към Подбалканския климатичен район, намиращ се под непосредственото въздействие на Стара планина. Климатът е мек, континентален. Лете температурите достигат до 36 градуса. Зимата е сравнително мека. Около селото има иглолистни гори, широколистните са предимно дъбови. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Контакти с хотела

Виж всички

Какво да видя наблизо?

2 забележителности в близост

Къде да хапна наблизо?