Описание

Къща за гости Ела се намира в малка и кокетна вилна зона в самото начало на Национален парк Рила, на 5км от Долна баня и на 21км от Боровец.

Къщата разполага с 6 самостоятелни стаи, сателитна телевизия и безжичен интернет, трапезария с камина, широка гостна с камина, бар, телевизор, музикална уредба. На разположение е просторен двор, паркинг, зелени площи. Ресторантът разполага с 20 места.

На разположения са още камина, скара на жар, в спокойна и уютна домашна атмосфера. Менюто, което се предлага е разнообразно - българска, индийска, италианска, китайска и английска кухня. Също така, предлагат кухня и за вегетарианци и хора с хранителни алергии. Храната е домашно приготвена с екологично чисти продукти.

Вилна зона Долна баня предоставя много възможности за туризъм, планинско колоездене, излети, разходки, бране на гъби и билки. Масово практикувани са еднодневните излети и маршрути в близост до вилната зона, до хижа Венетица (1.30 часа) и до с. Костенец и Костенския водопад (2 часа).

Планинският релеф на Ибърския и Белмекенския дял на Рила е по скоро хълмист в сравнение с ясно изразения алпийски характер на Мальовишкия и Мусаленския дял, което го прави по-достъпен за туристически преходи. Маршрутите са ясно обозначени с табели и маркировки. Всички хижи и пътеки в региона са с покритие на мобилен оператор. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства