Подкрепете Опознай.bg в конкурса "Сайт на годината" за категория "Медиен сайт".

Гласувайте тук

Къмпинг Къпиновски манастир

Описание

Къмпинг Къпиновски Манастир е сгушен в полите на предбалаканския масив на Стара планина и е в непосредствена близост, измежду два забележителни културно-исторически и архитектурни паметници в България – Къпиновския Манастир "Св. Николай Чудотворец" и Плаковския Манастир "Св. Пророк Илия". Къмпинга заема стратегическо местонахождение и на географската карта, намиращ се на разстояние около 200км от Букурещ и на главна пътна артерия, осигуряваща лесен и бърз достъп до южните ни съседки - Гърция и Турция.

Старата столица на България - Велико Търново, основен туристически и исторически център на Балканите е само на около 20км. Комплекса е заобиколен от най-завладяващите пейзажи, характерни за този регион - живописни водни каскади, спокойна гориста местност с малки криволичещи пътечки и вечерно небе осеяно със звезди - тук ще изпитате блаженство и уникални къмпинг приключения. Уединеният Къмпинг Къпиновски Манастир е перфектното място за тези, които търсят да почувстват хармония с околната среда в комбинация с превъзходни съоръжения за забавления и отмора.

Разгърнат на територия от около 3 декара, той е един от големите и непрестанно развиващи се къмпинги в България и ако търсите място за вашата почивка във вътрешността на страна, Къмпинг Къпиновски манастир е вашия идеален избор. Тук ще се озовете в релаксиращ оазис, където можете да се насладите на незабравими моменти в сянката на гористите борове в района. Къмпинг зоните разполагат с широки тревисти парцели, пригодени с всички удобства и съобразени с изискванията на гостите за едно прекрасно изживяване в прегръдките на природата.

Тук ще откриете богата палитра от занимания, забавление и кулинарни предложения. Посещавайки къмпинга ще имате възможността да се насладите на два басейна (за възрастни и деца), спортни игрища, обособена детска площадка, разнообразие от кулинарни изкушения за всеки вкус. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства

Изхранване

Няма добавени удобства