Подкрепете Опознай.bg в конкурса "Сайт на годината" за категория "Медиен сайт".

Гласувайте тук

Описание

Къмпинг Якото Място е разположен на Южното Черноморие, на 45км от Бургас и само на 2км след Китен в посока Царево на 3км от Лозенец. До къмпинга се стига след като подминете отбивката за Китен, преминавате по моста на р.Караагач и непосредствено след него завивате в ляво. Има голяма табела, която указва посоката. Намира се непосредствено до известният от близкото минало Къмпинг Юг.

Къмпинг Якото Място се състои от 5 големи стационарни каравани (тип бунгала), 6 бунгала и 4 малки туристически каравани. В Къмпинг Якото Място е запазено в максимална степен присъствието на природата – много дървета са оставени, като същевременно има достатъчно пространство и за свежите зелени полянки, с пънчета по тях. Къмпинг Якото Място е терасирано, поради наличието на денивелация. Къмпингът е разположен на високо място, което предполага бързо отичане на дъждовната вода! Целият къмпинг е затревен с хубава зелена трева, която постоянно се коси и поддържа.

В Къмпинг Якото Място е забранено е влизането на автомобили, с цел запазване на "якото" тревно покритие, както и на спокойствието на почиващите. За автомобилите има обособен паркинг в непосредствена близост, а преноса на багаж става със специално предвидената за целта голф количка на ток. До паркинга има хранителен магазин, който е добре зареден и предлага всичко необходимо за една "яка" почивка – храни, студени напитки, стоки от 1-ва необходимост и дървени въглища за Вашето барбекю. За децата се предлагат различни забавления – има малък басейн, батут, много играчки. Специално за тях се организират и детски партита с интересни игри и забавления. За почиващите на палатки има обособен кът, който е със специален навес за сянка. Разположени под него в палатките остава комфортно и през деня. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства

Изхранване

Няма добавени удобства