Описание

Хотел Зора– вашата щастлива ваканция! Хотел Зора в Лозенец ще ви посрещне с незабравим изгрев и ще ви изпрати с четирилистна детелина за късмет.

Хотелът е изграден в оригинален собствен стил, като интересното архитектурно решение съответствува на модерния дизайн. Намира се в непосредствена близост (20м) до централния плаж на Лозенец. Атмосферата и спокойствието ще ви дарят с чувство за пълен релакс. Бъдете техен гост и сами изберете акцента на своята почивка!

На брега на морето или на панорамната тераса можете да направите Питагорови бани, известни още от древността с благотворното си влияние върху човешкия организъм. Можете да изпиете сутрешното си кафе, зареяли поглед в морската синева или да се подкрепите с нещо вкусно в бистрото преди да поемете към златистите плажове.

Панорамната тераса освен наслада за душата от съзерцанието на лазурния бряг, предлага и удоволствия за тялото. Скай бар с изискани коктейли, шезлонги, чадъри и джакузи за разхлада са на ваше разположение 24 часа в денонощие. Очакват ви и съответстващи на обстановката комплименти.

Можете сами да откриете своята четирилистна детелина в градинките на хотела, където за изненада на собствениците и на персонала растат предвестниците на щастието. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Tolq преди 6 години

Приятен беше престоя. Благодаря :)

Вени преди 3 години

Идеалното място за почивка близо до плажа :)

Коментирай 500 символа