Описание

Хотел Зевс се намира в старинната тиха част на морския курорт Поморие, в идеалния център. Разположен е само на 300м от централния плаж и гостите на хотела могат да стигнат до брега на морето за 5 минути.

Хотелът е построен през 2006г и има модерна и изящна архитектура, уютна обстановка, подходяща за пълноценната им почивка и възстановяване.

Хотел Зевс предлага на клиентите си 4 апартамента, 1 студио, 22 двойни стаи и 4 единични стаи. Две от стаите имат романтичен изглед към Бургаския залив. На разположение на гостите са също така ресторант, лоби бар, асансьор и три панорамни тераси с изглед към залеза над морския бряг.

Хотелът е подходящ за прекарване на почивка, отпуска, празници и абитуриентски балове, провеждането на семинари, бизнес срещи и други мероприятия до 20-30 човека. За последните хотелът осигурява и ползване на аудио-визуална техника. Заповядайте при тях, за да се насладите на комфортна и приятелска атмосфера, добро и качествено обслужване! Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Любомира преди 7 години

Останахме много доволни от обслужването и отношението на домакините и персонала. Препоръчвам.

Diana преди 7 години

Хотела е с хубава локация и прилично оборудване, прилична храна без особено разнообразие. Но персонала излишно дебнене за това, кой какво си слага за ядене , при положение, че разнообразието не е голямо, Не знам защо за чаша вода от диспенсера трябва да правят забележка. При платена закуска и веч

Владислав преди 7 години

Ниско ниво на хигиена, никакво разнообразие за храната и липсва на точно определено меню за нея + неприятна закуска. Не препоръчвам

Мария преди 5 години

Очаквах много повече. Занижена хигиена в стаята - например мръсни кърпи. Силен шум - стените са като от хартия. На закуска липсват елементарни неща като вода и сок. Когато храната на масите свърши, не се допълва.

Теодора преди 4 години

Много любезна Управителка, персоналът е отзивчив и усмихнат :)

Stelqn преди 4 години

Супер кеф!!!

Stanislava преди 4 години

Препоръчвам ! Много сме доволни, стаите (лукс) бяха супер, а храна вкусна!

Plamena преди 4 години

Любезен персонал, вкусна храна и уютна атмосфера!

Полина преди 4 години

Стаята беше мръсна. Имаше паяжини навсякъде. Беше изключително шумно постоянно, ако си отишъл да отпочинеш няма шанс. Терасата беше малка и ако разпънеш сушилника няма място дори да си покажеш носът. След 17ч, когато се връщаш от плаж няма топла вода.Изключително неадекватна "управителка" с пренебрежително отношение. Никога няма никой на рецепция, но пък още преди да си отишъл ти съобшават, че трябва да напуснеш стаята до 10ч сутринта. Ако можеше нямаше да дам нито една звезда! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!!!

Ваня преди 4 години

Отношението на персонала относно гостите на свободна консумация и тези с ваучери(закуска+вечеря) беше под всякаква критика предвид че ние също правихме прилична сметка. Управителката така и не се представи с име, а държанието й беше нагло и непрофесионално. Местоположението на хотела е на шумно място и не е подходящо за почивка. Със сигурност няма да повторим!

Коментирай 500 символа