Описание

Хотел Спорт Палас**** се намира в непосредствена близост до стадион "Хаджи Димитър" и на по-малко от километър от центъра на Сливен, където можете да видите един от символите на града: Старият бряст, както и да посетите обекти, свързани с националната ни история и култура.

Като един от най-значимите културни центрове на България през Възраждането, Сливен е съхранил и обогатил културното наследство и днес предлага богати възможности за културен живот на своите граждани и гости.

Природата щедро е дарила Сливен с интересни възможности за отдих и туризъм: уникалният парк Сините камъни, местността Карандила, минерални извори, чист планински въздух. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Драгомир преди 9 години

Супер хотел, интериор, обслужване, чистота и т.н. 100% по добро от това което видях тази година като хотели в Прага, Кушадасъ и Кавала. В България имаме прекрасни условия за почивка.

dian преди 8 години

super...............

никола преди 8 години

БЕШЕ МНОГО ХУБАВО И ОБСЛУЖВАНЕТО БЕШЕ НА ВИСОТА

Вили преди 8 години

Много хубав хотел. Много приятно място!

Доника преди 7 години

Студиата са прекрасни- чисто, красиво, луксозно. Ресторанта и храната бяха чудесни.

Krasimir преди 7 години

Стаята беше много хубава - мебели, климатик, гледка, закуската беше супер. Останахме много разочарован от басейна обаче. Беше много студен и изобщо не влязохме, а бяхме с дете, и вместо да почиваме, обикаляхме люлки и пързалки в Сливен.

darina преди 7 години

Не бих се върнала в този хотел,където циганите са по-важни! Как да не е държавата на такъв хал като ние им позволяваме на циганите да ни се качват на главите

Александър преди 7 години

Хотелът е луксозен с много добър интериор. За съжаление доста често се правят ромски сватби и редовно се налага да прескачаш малки мургави циганета нацапани като индианци. За закуска ще хапнете яйца, кренвирши и сирене, ако не сте закъснели много. ;)

Миглена преди 6 години

Хотелът е прекрасен. Студиата са невероятни.

Коментирай 500 символа