Описание

Неповторим бизнес стил и изискана обстановка, професионално обслужване и коректно отношение, ресторант, задоволяващ всеки кулинарен каприз, са само част от предимствата, които гостите ще почувстват още при първия си допир с хотел Силвър. Локацията на хотела е подходяща, както за бизнес пътувания така и за отдих.

Стаите тип Класик са с размери от 18 до 25 кв.м. Всички помещения са функционално оборудвани, част от тях са с тераси и предлагат основните услуги и удобства за престоя на бизнес госта. Стаите тип Комфорт са с размери от 30 до 35 кв.м. и са изключително удобни за гости, търсещи повече пространство и комфорт от Класик стаи, както и за настаняване до 3-ма души. Хотел Силвър предлага 14 Бизнес апартамента с размери от 50 до 60 кв.м., съчетали в себе си уюта на дома, комфорта и удобствата, нужни за престоя и почивката на всеки бизнес гост. На разположение още са Екзекютив апартаменти и ВИП апартамент.

Хотелът предлага на своите гости неограничен безплатен интернет достъп на територията на целия хотел. Има няколко конферентни зали с различен капацитет за провеждане на семинари и мероприятия. По заявка хотелът може да осигури аудио-визуално оборудване, преводачески услуги и всякаква друга техника, която се изисква за съответното събитие.

А ла карт ресторант Бижу предлага прецизно подбрани според сезона ястия от националната и световна кухни. Ако желаете дискретност или усамотение за частно мини парти или среща с приятели и роднини, на разположение е лоби барa. С прилежащия мини парк от 1,5 дка лятната градина е особено популярна за изнесени сватбени ритуали и дискретни частни и корпоративни партита с BBQ на открито или изискано коктейлно меню.

Има релакс център, предлагащ фитнес, парна баня и сауна, а професионален екип от масажисти може да възстанови духа и тялото ви със специално подбрани възстановяващи и лечебни масажи. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства