Описание

Заповядайте в Семеен хотел Панчарево*** и се отпуснете сред зеленината и изключителната панорама към Панчаревското езеро!

Ресторантът е с капацитет 100 места и тераса-60. Подходящ е за всякакви тържества-сватби, кръщенета, рождени дни, бизнес срещи. Предлага вкусна и прясна храна на конкурентни цени. Отстъпки за групови мероприятия. Хотелът разполага с 16 двойни стай и 4 студия. Чисти, приветливи стаи с прекрасна гледка към Панчаревското езеро.

Всички стаи в хотел Панчарево са оборудвани с кабелна телевизия и хладилник и имат самостоятелна баня с душ. Повечето от стаите са с изглед към езерото, а някои имат също и балкон.

Хотел Панчарево може да организира гребане с кану срещу допълнително заплащане. Останалите удобства на място включват безплатен частен паркинг.

Район Панчарево е най-големият по територия административен район на Столична община с площ от 364 743 дка. Намира се между планините Витоша, Плана планина и Лозенска планина, включва най-голямото изкуствено езеро в България, язовир Искър, както и Панчаревското езеро. В местността са разположени множество паметници, свързани с историята на страната, като най-живописна и красива е местността Урвич на десния бряг на река Искър. Местността Урвич се намира на пресечната точка на планините Лозенска, Плана и Витоша при Дяволски мост на мястото, където река Ведена се влива в Искъра. В околността могат да се видят много манистири от времето на османското владичество. Най-голямата забележителност на Панчарево обаче си остава Панчаревското езеро, чиято стена е изкуствен земен насип на мястото на теснините между село Панчарево и село Герман.

Панчаревското езеро е язовир в Западна България, в края на Панчаревския пролом на река Искър, между Лозенска планина и Витоша, на 600 м. н.в., дължина 3км, ширина до 700м и дълбочина до 30м. Намира се на 15км южно от София, при вливането на река Бистрица в Искър. На западния му бряг е разположено село Панчарево и Панчаревските минерални извори. В района на езерото са изградени спортни бази, заведения и места за обществено забавление. Езерото е любимо място за тих отдих и отмора край естествената красота и природа. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства