Описание

Хотел Ориос се намира в курортния град Приморско, в непосредствена близост до градския плаж, на спокойно място, близо до центъра на града.

Предлага 39 двойни стаи, повечето от които с допълнително легло и възможност за настаняване 2+1. Има и суити, чийто капацитет е 4 човека. Към хотела работи и ресторант, има открит басейн с бар, безплатен безжичен интернет, сейф на рецепцията. Прочети още

Удобства

Петър преди 1 година

Края на юни посетихме хотела, като обслужването и посрещането беше на ниво. Когато си тръгнахме собственикът на хотела ни изпрати и ни даде визитка, ако искаме да посетим хотела да се обадим, за да ни обърнат внимание като редовни клиенти. Искахме да почиваме в края на юли и началото на септември и да посетим хотела още два пъти. Когато обаче се обадихме на споменатия телефон ни беше казано, че всички са редовни клиенти. Явно не искат да има хора, които редовно да ги посещават.

emiliq преди 1 година

Изобщо не сме доволни посещението ни в хотел Ориос.Чистотата в хотела е под всякаква критика.Храна е еднообразна и продуктите са с най-ниско качество.Обслужващия персонал не е на ниво и е неквалифициран.Не бихме посетили хотела отново!

Margarita преди 1 година

Доволна съм от престоя!

Мартин преди 1 година

Хотел Ориос Приморско на първо място ЧИСТОТА след това ХРАНА И ОБСЛУЖВАНЕ перфектният хотел. Благодарим.

Коментирай 500 символа

Подходящо за

  • С децата
  • Релакс
  • Природа
  • Море
  • за семейства