Описание

Хотелски комплекс Лагуна Парк**** се намира в самия център на курорта Слънчев бряг, само на около 300м от плажната ивица. Хотелът е разположен сред красив парк, в близост до централната търговска алея с многобройни възможности за развлечения.

Лагуна Парк**** предлага на своите гости спокойствие и тиха атмосфера, съчетани с близостта на многобройни ресторанти, барове и места за забавление. Хотелът разполага с капацитет от 684 основни легла разпределени в 330 помещения: 250 двойни стаи, 18 апартамента, 50 студиа, 8 мезонета и 4 единични стаи.

Спа центърът на хотел Лагуна Парк**** е чудно място за отмора. Гостите на хотела остават очаровани от обслужването, обстановката, процедурите и най-вече от ефекта, който усещат – прилива на енергия и добро настроение.

Новият аквапарк на хотел Лагуна Парк**** ви очаква.Три басейна и водни атракциони са разположени между зелени поляни и дървета. Около тях са подредени шезлонги и чадъри. Всичко необходимо за вашия спокоен отдих или за разхлаждащи забавления със семейството и приятелите ви е налице. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Контакти с хотела

Виж всички

Какво да видя наблизо?

39 забележителности в близост