Описание

Семеен хотел Хилез** се намира в централната част на Трявна. Разполага с 15 двойни стаи и 9 спални, 13 от които са с допълнително легло. Всички стаи са оборудвани с локално парно, климатик, самостоятелни бани, телевизор с кабелна телевизия и високоскоростен безжичен интернет.

Хотелът разполага с конферентна част до 40 човека. Залата е оборудвана с мултимедия, флипчарт, Wi-Fi, подвижен екран.

В уютната механа на комплекса можете да опитате от традиционните български местни ястия - отговарящи и на най-претенциозния вкус. Доверете се, елате, хапнете, пийнете, потанцувайте и добра дума думайте! Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Селиха преди 6 години

За парите, които заплатихме всичко беше чудесно - топъл хотел, усмихнат персонал, добра храна! Благодарим за гостоприемството!

Соня преди 6 години

Като цяло хотелът е хубав, топъл и в близост до центъра. Но отпрявам сериозна критика към кухнята - липсва качество на храната (много имитиращи продукти), няма избор към меню при ваучерите, в механата е студено и неуютно! Има какво да се желае към чистота навсякъде! Не отговаря на 3* според нас.

Здравко преди 6 години

Страхотно отношение и гостоприемство! Поздравления!

Sadet преди 6 години

Pak shte vi posetim.

Ирина преди 6 години

Прекарахме много добре

Krasimira преди 6 години

Бяхме със семейството ми в хотела за няколко дни.Посрещнаха ни много гостоприемно.Обстановката в механата беше приятна,а храната вкусна. Благодарим Ви за прекрасния престой и с радост отново ще Ви посетим.

Dimitar преди 6 години

Удобно и уютно,.

Светослава преди 6 години

Родителите ми почиваха там и бяха много доволни! Храната е хубава, в стаите е чисто!

Анета преди 5 години

Препоръчвам хотела, но не очаквайте лукс все пак е 2 звезди. Персонала е много мил и приветлив. Храната достатъчна и вкусна. Стаите са чисти.

Ilievi преди 5 години

Страхотен хотел,страхотна храна, страхотен персонал!

Коментирай 500 символа