Описание

Хотел Гранд се намира в полите на Рила, на 10км от Боровец, атрактивно място за зимен туризъм и почивка. Хотелският комплекс се намира в централната част на един исторически и живописен град с многовековна история, какъвто е Самоков, на главния път от София за к.к. Боровец. По дължината на комплекса от западната страна тече една от най дългите реки в България - река Искър, която извира от различни части на Рила планина.

Хотелски Комплекс Гранд Самоков е тризвезден хотел и предлага отлични условия за планински туризъм, ски туризъм, организира ски училище, ски оборудване, транспорт до пистите, както и турове с планински водачи. Хотел Гранд предлага разнообразни сезонни почивки, летни и зимни почивки в приятна обстановка, на перфектни цени. Хотел с уютни единични и двойни стаи, апартаменти, мезонети. В непосредствена близост до хотела се намира многофункционалната спортно-атрактивна зала Арена Самоков, пригодена за много видове спорт. Хотелът приема туристически групи, спортни клубове и отбори на преференциални условия. Разполага с хотелска част, спортна зала, открит басейн, ресторант, кафе-бар. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Димитър преди 8 години

Много мил и учтив персонал.Предлагат много вкусни гозби-

Николай преди 8 години

Mnogo dobar hotell i obslujvaneto e na nivo,malko e hladno v golemite apartamenti no obshto vzeto e dobre!

Петя преди 8 години

Не съм доволна от обслужването в хотела. На бара работеше само една жена , която тичаше като луда и отговаряше троснато. Каналите в банята бяха запушени. Интернет нямаше в стаята.

Мария преди 8 години

Аз лично съм много доволна. Стаята беше просторна и слънчева. Сауна от големите, а персоналът приветлив и услужлив. Закуската и вечерята също бяха вкусни ... какво повече може да желае човек!

Georgi преди 8 години

Отлична оферта, чист хотел и добро обслужване.

Даниела преди 8 години

Отлично обслужване

Дита преди 7 години

Хубав хотел на централно място, уютни стаи...но има нужда от повече вътрешно обслужване....осветлението вечер по коридорите действа, ако иска...., парното се пуска за малко ...явно пестят...на рецепция рядко има някой..., пароли за wi fi.... никой "не знае"; порциите в ресторанта са като з

Иван преди 7 години

Супер хотел всичко беше на ниво.Много чисто а закуската и вечерята бяха много вкусни

Мария преди 7 години

останахме много разочаровани от престоя ни в хотела. Посрещането ни беше под всякаква критика. стаята беше за един човек. Не се ползвали сална нито ни беше предложено кафе. На вечеря на една маса бяхме настанени с непознати. Закуската представляваше блок маса с 6 празни чинии и 1 филия хляб.

Любов преди 6 години

прекрасен и уютен хотел, перфектно обслужване

Коментирай 500 символа