Описание

Хотел Флирт е разположен на Южното Черноморие, в Приморско. То е съвременен черноморски курорт и център на младежки туризъм. Намира се на 52км южно от Бургас и на 442км югоизточно от София. Разположен на нос, вдаден между залива Созопол и Дяволския залив и носел старото име Кюприя. Разполага с огромна плажна ивица и храсти, и представлява парк с много алеи сред стара дъбова гора.

Хотелът е построен в северната част на Приморско и на 150м от плажната ивица. Хотел Флирт предлага на туристите комфортна и уютна почивка със своите три апартамента, 15 стаи и ресторант. Всяка от стаите разполага със собствен санитарен възел, климатик, мини-бар, кабелна телевизия.

От 2007 година хотела разполага с басейн за гостите си. Висококвалифициран персонал се грижи за комфорта, удоволствието и настроението на всички гости. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
Калинка преди 10 години

Страхотно обслужване, хотелът заслужава повече звезди!

Петя преди 10 години

Доволни сме. Любезен персонал, приятно място за почивка, много изгодна оферта. Бихме го посетили отново.

Даниела преди 9 години

Миналото лято бях там с половинката си и останахме очаровани от отношението на собствениците и персонала. Хотелът беше много удобен, чист а храната много вкусна. Според мен хотелът заслужава повече звезди. Надявам се и това лято да имаме повече време за отдих за да успеем пак да го посетим .

Анатоли преди 9 години

Хубав хотел но с много лошо обслужване както в ресторанта така и в хотела.За първи път в живота си при пакет със закуска и вечеря на първата вечеря платих 1лв. за 4 филии хляб. Не е въпроса за левчето а принципа и това че българските хотели все още са далеч от европейските.Не го препоръчвам на никог

ЛЕНА преди 8 години

Ужас на ужасите.Тясни стай,кебапчета със зеле ...никога повече.

Петя преди 8 години

Спокоен и чист хотел с много любезни стопани. Гостувахме им 2 лета и пак бихме отишли с удоволствие!

Коментирай 500 символа