Описание

Хотел Езерец**** е предпочитаното място за отдих, бизнес и туризъм. Уютната и изискана атмосфера, както и професионалното обслужване са гаранция за пълноценен отдих и незабравими преживявания.

Ще имате възможност да опитате несравними вина и прекрасни специалитети в основния ресторант на хотела, да се порадвате на слънцето край външния басейн, да се отпуснете в сауната или да поиграете тенис и да се насладите на една перфектна ваканция.

SPA центъра на Хотел Езерец**** е идеалното място, където да се освободите от стреса, и да се заредите със здраве и да се изпълните с енергия. В него работят високо квалифицирани специалисти и рехабилитатори в областта на физиотерапията Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
маргарита преди 5 години

Прекрасно спа, уютно и красива гледка.

Катя преди 5 години

Всичко беше на ниво. Топло в стаите и СПА центъра . Кухнята превъзходна !

Нора преди 5 години

Страхотен, чист и уютен спа-център, много добър масаж на гръб, богата закуска. Препоръчвам!

Антония преди 5 години

Страхотен хотел, обслужването е на високо ниво, учтив и вежлив персонал, водата в бааейните е топла, храната прясна и вкусна, стаите чисти и комфортни!!! Доволни сме и пак ще посетим този хотел.

Невена преди 5 години

Чистота навсякъде. Вежлив персонал, много усмихнати и винаги на разположение. Качествено обслужване. Вкусна и разнообразна храна. Топло и голямо спа, комфортни стаи. Препоръчвам и вероятно ще посетя отново.

Andrian преди 5 години

Обслужването беше добро. Храната в ресторанта беше много вкусна. Управителката разреши един проблем с персонала много тихо и безболезнено. СПА центърът е чудесен. Ще го посетя отново.

Svetla преди 4 години

За втори път посещаваме хотела и сме много доволни. Чисто е, персоналът е любезен, в ресторанта готвеха вкусно и цените бяха разумни.

vesela преди 3 години

Отличен хотел с много добро обслужване и любезен персонал. Добра локация. Чисти и просторни стаи. Отлично СПА. Искрено препоръчвам хотела. Ние релаксирахме на МАКС и бихме посетили хотела отново. Храната беше вкусна и разнообразна.

Радомир преди 3 години

Персонала е много любезен, очтив и вежлив с изключение на момчето от Spa-то. Да се усмихва повече и можеше да ни запознае с процедурите в спа-то, трябваше ние сами да ги търсим в коридорите, кое къде се намира. Храната беше вкусна! Липсват в стаите шкафчета или нещо като етажерки ( поне в нашата нямаше ) където гостите да си извадят и подредят дрехите и багажа. В гардероба имаше 3-4 закачалки само, без рафтове или нещо подобно... Но като цяло сме доволни и бихме дошли отново... :)

Denitsa преди 3 години

Спа зоната беше супер - чиста, добре обслужвана. Персоналът на хотела бяха много мили.
Стаята ни не се почисти, въпреки че хотелът трябва да е 4 звезди. За вечеря се чакаше по 2 часа и се объркваха поръчките. Храната не беше лоша, но не беше на нивото на хотела и цената, яла съм по-добра скара от павилион за бързо хранене. Извикахме управител, за да дадем обратна връзка, при което тя каза, че ще ни изслуша, преди да си тръгнем, което не се случи, защото тя буквално като ни видя излезе от хотел

Коментирай 500 символа