Описание

Хотел Елена**** е построен през 2004г и е разположен в южната незастроена част на Златни пясъци, на около 180м от брега на морето и в непосредствена близост до основните атракциони и централната търговска улица.

В същото време хотелът е разположен в тиха и спокойна зона със запазена зелена растителност и с невероятна морска панорама.
Вътрешно-архитектурния дизайн на хотела е решен с широк атриум, разположен в средата на сградата, създаващ изключително усещане за пространство и светлина.

Модерната архитектура, уютната атмосфера, атрактивните цени и любезното, професионално отношение на персонала превръщат хотел Елена**** в предпочитано място за отдих и почивка на море за гости от всяка възрастова група. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Нели преди 4 години

Мястото е ужасно.Храната е меко казано отвратителна,не се яде,оризът миришеше на вкиснало,а салатите все едно бяха от 3 дни,персонала е недружелюбен,не се усмихват въобще,барманът на лобито на нощна смяна говореше по телефона и така обслужваше клиентите.Само момчетата на рецепция бяха усмихнати и възпитани. Преди пристигане ни беше казано,че има паркинг 10 лв. на ден,когато отидохме на рецепция ни казаха да говорим с някакъв човек отвън,който ни изпрати при друг и паркирахме далеч от хотела.

Lyubka преди 4 години

Много хубаво местенце и любезен персонал!

Nikolay преди 4 години

Опашки , опашки и пак опашки ..

Петър преди 4 години

Слагам една звезда защото няма опция за по-малко! Уникална мизерия е в този хотел! Хигиена в стаите липсва. Ужасна миризма на канал! При пристигането ни в стаята, по пода имаше пясък и обелки от семки! На третия ден от престоя, обелките и пясъка си бяха все още там. Терасите не се почистват. Оправянето на стаите се изразява единствено в сгъване на кърпите. Чаршафи и кърпи са толкова захабени и изтънели,че не си знаят годните. Осветлението по етажите се пуска в краен случай- носете си фенерчета!

Станка преди 4 години

Здравейте, искам да кажа,обиколили сме Европа,почти цялата наша страна но толкова лошо обслужване и всичко каквото се сетите не сме виждали и не сме получавали,ако имаше опция да ни се върнат парите щях да си ги взема и след настаняването обратно към дома.Лоша храна,лошо ,лошо и пак лошо,затова няма да има туристи в България.Лека работа и СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СИ ЗАКУПИХ ВАУЧЕРИ ЗА ПРЕХВАЛЕНИ Я ХОТЕЛ.ЗВЕЗДИТЕ СА МИНУС ПЕТ.

Янка преди 4 години

Изключително съм разочарована от хотела! Посещавам го за втори път, нищо общо с първия.Уж има човек насочващ към паркинг, мн.груб, сами си намерихме място. В ресторанта-персонала е изцяло от руснаци- трудно се разбирахме, никаква оргабизация пред бюфетите в самия ресторант и лоби бара, цялата ти почивка нинава в чакане по опашки. Хигиената- не добра. Обещаната анимация-липсваше! Бисквитите на следобедната закуска-свършхваха за нула време!

Teodora преди 4 години

Хубав хотел с хубава храна

Ваня преди 4 години

Много хубав хотел, добра храна и обслужване ! Доволни сме !

Елена преди 3 години

Много хубав хотел. Гостите му са основно румънци. Добро обслужване и храната не е лошо.

Коментирай 500 символа

Контакти с хотела