Хотел Ефбет Тракия - Свиленград

Описание

Луксозният и изключително комфортен хотел се намира на входа на гр. Свиленград в непосредствена близост до новопостроената автомагистрала „Марица“.

Той разполага с 18 двойни стаи и 3 апартамента, в които можете да се чувствате у дома си. Всяка стая е оборудвана с удобни мебели и включва мини-бар, сейф, телевизор и още много удобства, които са на ваше разположение, за да бъде престоят ви максимално уютен.

В хотела има модерно казино. Луксозната зала е оборудвана с най-иновативните слот машини и игрални автомати, страхотни маси за жива игра, рулетка, както и много други игри, които носят ежедневни печалби на посетителите. Професионални крупиета са винаги на разположение и правят престоя още по-добър.

На разположение е и нов спортен бар. Тук можете да се насладите на любимите си спортни събития на живо 24/7 в добра компания и отлични напитки. Екип от професионалисти ще бъде на ваше разположение през цялото време, включително и лично обслужване от букмейкър за вашите спортни прогнози. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства

Удобства

Няма добавени удобства

Подходящо за

Няма добавени удобства

Изхранване

Няма добавени удобства

Контакти с хотела

  • **** *** 242 (покажи)