Описание

Хотел Casa Art*** не предлага нощувки - той предлага емоции!

Новият хотел до Троянския манастир дефинира по един различен начин удоволствието от уикенд и почивка. Арт хотелът е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение - симбиоза от изкуство, релакс, природа и фантастична кулинария.

Тематичните стаи на Хотел Каза Арт са вдъхновени от основните сили във вселената – Море, Земя , Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов. Всяка една е обзаведена с различен интериор и артистични мебели допълващи тематиката.

Чудесно място за романтични вечери е артистичният ресторант на хотела. Тук ви очакват нe само традиционни, но и интернационални
кулинарни шедьоври. Тематичните стаи са интерпретирани с тематично гурме меню.

Опитайте уникалната премиум вечеря "Вино и любов"! В специално оформен усамотен кът, на индивидуално аранжирана романтична маса сертифицираната сомелиерка Галя Начкова ще ви представи по увлекателен и забавен начин три вина на сезона. Вината ще дегустирате със специално приготвено тристепенно меню - три ястия кореспондиращи на съответните три винени сортове.

Хотел Casa Art*** разполага с малък, луксозен SPA кът със сауна и предлага разнообразни класически и релаксиращи масажи.

Защо тук? Хотел Casa Art*** се грижи и за по-различната почивка на своите гости. Мнoгoбройни са спортните активности, културни и природни забележителности в и около Орешак и Троян. Тях допълваме с интересни уъркшопи за цялото семейство - керамика, стъклопис, плетиво, готварство,курс по изработване на бижута, рисуване за деца, народни танци, аеробика.

Радваме се да ви посрещнем лично в една от тематичните стаи на Casa Art***! Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Николай преди 8 години

Много интересен и артистичен хотел.

Людмила преди 8 години

Много приятно място..Изключително доволни сме...

Irina преди 8 години

Много добра локация и наличие на паркинг. Мил персонал. Интересен и хубав екстериор и интериор. + за закуската и особено за кафето, за разлика от другите хотели тук не разчитат на нескафе машина, а на хубаво кафе. Mood killers са "офисчетата" в хотела и забързаните работещи пред ресторанта и сауната

Стоян преди 8 години

Едно прекрасно място, направено с много стил вкус и любов.

Румен преди 8 години

Спокойно и приятно място, създадено с артистизъм и вкус

Тинка преди 8 години

За втори път посещаваме хотела и втори път сме очаровани - много чисто и различно място.

Andrei преди 8 години

Невероятен.Различен.

Антоанета преди 8 години

Прекрасно беше бих посетила отново

Анита преди 8 години

Чудесно място за релакс,цветно вълшебство и приказна красота!Благодаря ви!

Кремена преди 7 години

Прекрасно място! Мил и отзивчив персонал, уютна обстановка, вкусна храна! Определено ще посетя отново!

Коментирай 500 символа